Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Renault Satış Sonrası Destek

Fatih
26 Mayıs 2023 17:10

2020 model Renault Megane halen Garantili olan aracım var. 06.05.2023 tarihinde ön düzeninde problem olması sebebiyle yetkili servise başvurdum. Tespit sonucunda rot kolu ve rot başı değişimine karar verildi. Yedek parça olmadığı için sipariş verildi. Yedek parça halen gelmediği için ve aracımın ön düzeninin problemli olması sebebiyle ivedi çözüm üretilmesi amacıyla Renault müşteri hizmetlerine başvurdum. Yedek parça ile ilgili termin süresi veremedikleri için geçici olarak ikame araç temin edebileceklerini ilettiler.
Yaklaşık 2 haftadır herhangi bir sonuç alamadım. Yetkili servis parça değişimi için başka bir çözüm önerdi fakat Renault kabul etmedi.
Renault gibi Global bir firmanın küçük bir yedek parça problemini çözememesi ve geçici de olsa güvenliği için ikame araç temin etmemesi umursamaz bir şirket olduğunu maalesef gözler önüne sermiş durumda. Bu sebeplerden dolayı hukuki süreç başlatma noktasına geldim. Renault satış sonrası politikası ile beni oldukça şaşırtmış durumda. Bundan sonrasını hukuki süreçte göreceğiz.

29 Mayıs 2023 08:42 (Şikayetten 2 gün sonra)

Tufan sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane E-Tech İle Yaşadığım Kaza Sonrası İkame Araç Sorunu

Tufan
24 Eylül 2024 09:17
Renault Megane E-Tech İle Yaşadığım Kaza Sonrası İkame Araç Sorunu
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane'da Kronik Radyo Ve Elektrik Sorunu Çözülemiyor

Halil
06 Eylül 2025 01:30

Rüstem
02 Ağustos 2024 21:28
İmran sonuçtan hiç memnun değil

İmran
15 Ekim 2023 22:02