Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Renault Şanzıman Arıza Vermiyor

Renault Şanzıman Arıza Vermiyor
Muhammet
30 Ağustos 2024 08:27

Merhaba, aracım 2003 Renault Scenic otomatik vites. Aracım D'de ileri gitmiyor, R'de geri gidiyor. Servise götürdüm bu araçlara artık biz bakmıyoruz denildi madem bakılmıyor neden üretiyorsunuz kardeşim nasıl bir işletim sorumluluğudur bu. Başka ustalara götürdüm yağını vites cipini beynine kadar bütün değişim ve sorunlarına bakıldı fakat sorun hala devam ediyor Bu kronik bir sorun mu? Ne yapmam lazım 3 tane ustaya götürdüm çözümünü bulan yok ne yapmam lazım lütfen biri yardımcı olur mu teşekkürler.

02 Eylül 2024 14:14 (Şikayetten 3 gün sonra)

Alara

2000 model maalesef, yetkili serviste aracın değerinden daha yüksek bir tutar çıkacağını düşünüyorum. Selenoid valflerinize baktırdınız mı?

Alara

Merhaba Muhammet bey, aynı sorunu voyager aracımda yaşıyorum. Araç D'de gidiyor R'de gitmiyor. Şanzıman revize edilmeli dendi ama insan şüpheye düşüyor, siz sorununuzu çözebildiniz mi? Selenoid valf kaynaklı olabilir mi baktırdınız mi? Önerebileceğiniz bir şey var mi?

Muhammet

Merhaba sizinkide tam tersi muhtemelen sizinde şanzıman 3 tane ustaya götürdüm ama nafile aracınız kaç model 10 yıldan düşükse tavsiye ederim servise götürün paranızı sanayilerde harcatmayın sorunum hala devam ediyor

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio Vites Kutusunu Kontrol Ettirin Hatası

Fatih
15 Ağustos 2024 19:25
Renault Clio Vites Kutusunu Kontrol Ettirin Hatası

Erkan
16 Temmuz 2024 23:38
Renault 2013 Fluence Otomatik Vites Şanzıman Sorunu
Ergün sonuçtan hiç memnun değil

Renault EDC Bitmeyen Şanzıman Arızası

Ergün