Ferhat
13 Temmuz 2024 11:45

04.07.2024 tarihinde Renault Clio aracımı İstanbul Tuzla Orsa yetkili servisine 20.000 km bakım için teslim ettim. Danışman arkadaş klima temizliğinde kampanya olduğunu söyledi. Ben de uygun bulup kabul ettim. Daha sonrasında aracın başına geçip gerekli incelemeleri yaptılar, teslim tutanağını oluşturup aracı teslim aldılar ve akşam üzeri aracımın hazır olduğunu, teslim alabileceğimi söylediler. Aracımı teslim aldığımda iç tavan aydınlatmasının plastiğinin bir şekilde yandığını gördüm ve bu yanmanın klima temizleme spreyinden olduğunu anladım. Dahası var, aracımda RGB ayak aydınlatma LED'leri mevcut. Bu LED'i polen filtresinin içine sokmuşlar ve elimde videoları var, mecbur kendilerine de ilettim. Servis yetkilileri ile görüştüğümde bu yanmaların kullanıcı kaynaklı olabileceğine değindiler. Fakat şöyle bir soru sormak isterim: Madem böyle bir yanık vardı, teslim tutanağında araçta sadece sol arka tampon çizik, gerisi sağlam dediniz ve üstüne sabah olmayan yanıklar akşam birden bire mi ortaya çıktı? Gerekli incelemeyi yapıyorlarmış, ne inceliyorlar ben hala anlamış değilim. Servisten şikayetçiyim. 9-10 gün oldu hala dönüş yok.

16 Temmuz 2024 12:16 (Şikayetten 3 gün sonra)
Ferhat
19 Temmuz 2024 12:22
Renault Reno Servis Orsa

Firmaya ilgisi için teşekkür ederim birebir değişim onayı verdiler fakat yetkili servis konusunda hala çok eksikler olduğu düşüncesindeyim birkaç sebepten ötürü bu düşüncedeyim bir örnek vermek gerekirse Google harita yorumlarında hala hatanın kendilerinde olmadığını ve buna rağmen garanti kapsamına aldığını söylüyorlar gerçekten gülünç.

Enes sonuçtan memnun değil

Renault Yetkili Servis Ayıplı Hizmet

Enes
12 Eylül 2024 22:07
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Ebru
10 Ağustos 2023 14:09

Tuzla Renault Orsa Servisinde İlgisizlik Ve Turbo Sorunu Çözülmüyor!

Hacı
23 Mayıs 15:52

Renault Garanti Kapsamında Çözülmeyen Araç Sorunları

Tuğba
21 Kasım 2024 11:56
Yakub sonuçtan hiç memnun değil

Renault Servisinde Yaşanan Sorunlar Ve Memnuniyetsizlik

Yakub