Nazmı sonuçtan hiç memnun değil

Renault Reno Servis İlgisizlik

Renault Reno Servis İlgisizlik
Nazmı
06 Nisan 2024 15:35

2022 model Renault Captur aracımın ilk servis bakımını Mersin'de yaptırdım. Aracımı bakım sonrası kullanmaya başladım. Yaklaşık 30-40 gün sonra cam suyu koymak için aracın kaputunu açtığımda yağ çubuğunun yerinde olmadığını fark ettim. Araç engelli aracıdır ve benden başkası kullanmaz. Araç genellikle hastaneye veya şehir merkezine giderken kullanılır. Servis bakımı sonrasında fazla bir kullanımım olmamıştır. Aracın motor kısmında yağ atıkları ile kötü bir görüntü oluşmuş. Servise durumu anlattığımda, kendilerinin böyle bir hata yapmayacaklarını ve yardımcı olamayacaklarını ifade ettiler. Benim araç bakımını bilmediğimi söyledim. Aracın hem garantisi var hem de kaskosu olduğu için başka birine aracı elletmeyeceğimi, benim hatamın servise güvenip aracı teslim alırken kontrol etmediğim olduğunu belirttim. Aynı durumu Renault Merkezi'ne de ilettim. Servis ile görüştüklerini ve durumu kabul etmediklerini, yardımcı olamayacaklarını ancak servis randevusu verebileceklerini belirttiler. Oysa yapılacak işlem, küçük bir motor yüzey temizliği idi. Büyük bir topluluk olan Renault camiası bunu kabullenemedi. Ben yalancı konumuna düşürüldüm. Yazıklar olsun. Ben kanser hastası bir bireyim ve kimseye kin besleyecek, kötülük yapacak durumum yok. Bundan sonra Renault markasından uzak duracağım.

08 Nisan 2024 16:17 (Şikayetten 2 gün sonra)

Uğur sonuçtan çok memnun

Renault Captur Çalışmama Sorunu

Uğur
04 Eylül 2023 14:44
"Sn. Cem Aysel'in konuya müdahil olması ile birlikte sorunum çözüldü ve ücret iadesi yapıldı. Teşekkür ederim"
Melih sonuçtan çok memnun

Melih
24 Temmuz 2023 10:51
"Akif beye ilgi ve alakasından dolayı teşekkürler umarım tekrarında bir sorun yaşamayız"
Mustafa sonuçtan memnun

20 Şubat 2025 17:40
"Teşekkürler uğraştırdınız ama çözdünüz sorunu"
Renault Servisinde Süregelen Kilometre Sorunu

Güner
10 Temmuz 2024 13:59
Renault Bayisi Arabamın Kolunu Kırdı!
Renault Bayisi Arabamın Kolunu Kırdı!

Meryem
14 Ağustos 2023 09:48