Uğur sonuçtan çok memnun

Renault Captur Çalışmama Sorunu

04 Eylül 2023 14:44
Uğur'un Teşekkür Mesajı
“Sn. Cem Aysel'in konuya müdahil olması ile birlikte sorunum çözüldü ve ücret iadesi yapıldı. Teşekkür ederim”

2021 yılında Renault Erzurum Doğumak bayisinden satın aldığım 2021 model Captur model araç birinci yılı dolmadan ara ara çalışmamaya başladı. Aracı servise her götürdüğümde sorun yok diyerek geri verildi. 2023 yılında arızanın sık sık vermeye başlaması ile 2023 yılı mart ayında aracı servise yeniden götürdüm.

Aracın birkaç parçası değişmesine rağmen arıza devam etti üstelik benzin deposu sökülürken arka sol kapı kısmında bulunan çamurluğa fındık büyüklüğünde hasar verildi. Aracın arızasının rakım sebebi ile olabileceği belirtilerek araç Rize'ye götürülmüş yinede bir sonuç alınamamıştır.

Müşteri hizmetlerinden araç değişim talebin yerine getirilmemiş olup kasko değeri 1.202.019 TL olan araç için tarafıma 1.030.000 TL önerilmiştir. Renault gibi dünya markası olduğunu iddia eden bir firmanın araçtan kar edecek düzeyde sanki aracımı galeriye veriyormuşum gibi fiyat vermesi çok gülünç. Benim problemimin çözüleceğine inanmadığım için bu kaydı açtım.

04 Eylül 2023 15:19 (Şikayetten 34 dakika sonra)
12 Eylül 2023 14:23

12.09.2023 tarihli aramada tutar olarak 1.100.000 TL teklif edildi. Tekrar ediyorum ben aracımı size satmıyorum ayıplı ürün satmış olmanız nedeniyle aracın değiştirilmesini veya değerinin verilmesini istiyorum. Çözüm merkezi bu işi çözemediğinden genel müdürlük birimlerinden aranmayı bekliyorum.

07 Kasım 2023 13:24

14 Ağustos 2023 13:54
"Sorunum çözüldü teşekkürler"

Meryem
14 Ağustos 2023 09:48
Eylem sonuçtan hiç memnun değil

Eylem
20 Haziran 2023 19:37
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
26 Temmuz 2023 19:19