Renault Reno Express Mavi Renk Boya Sorunu

Renault Reno Express Mavi Renk Boya Sorunu
Yakup
26 Şubat 2024 02:03

Renault Express aracım 2021 model ve 2021 yılının sonunda çıkan Touch pakete sahip, 50 bin kilometrede ve garantisi hala devam etmektedir. Araçta boya atması sorunları mevcut; araca hafif bir toz bile temas etse boya kalkabiliyor ve aracın yüzeyi beyazlaşıyor. Yıkama sırasında da boya atması yaşandı. Ayrıca ufak taş izlerine benzer başka hasarlar da var. Ne zaman ve nasıl olduğunu gerçekten bilmiyorum. Farklı zamanlarda ortaya çıkan nokta nokta boya atması sorunları yaşanıyor. Renault Express'in mavi rengi için, boyanın kalitesinden dolayı endişelerim var ve bu durumdan dolayı aracı satmayı düşünüyorum. Umarım sorunum için yardımcı olacaklardır.

26 Şubat 2024 08:25 (Şikayetten 6 saat sonra)

Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Cihan
30 Temmuz 2025 19:48
renault-expresste-boya-dokulmesi-ve-bagaj-tentesi-sorunu-4.jpg

Kadir
19 Temmuz 2023 10:09
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Batuhan
26 Kasım 2024 19:27

04 Ekim 2024 08:19
Bekir sonuçtan çok memnun

Bekir
23 Ocak 2025 19:47
"Sayın Renault Mais Yetkili Servis Ekibi, Aracımla ilgili yaşadığım sorunu garanti kapsamında ele almanız ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan yaklaşımınız için sizlere içtenlikle teşekkür etmek istiyorum. Servis sürecinde göstermiş olduğunuz ilgi, şeffaf bilgilendirme ve çözüm odaklı yaklaşımınız sayesinde kendimi gerçekten değerli hissettim. Özellikle parça temin sürecinin ne kadar süreceğinden bağımsız olarak değişimin yapılacağını ve garanti kapsamındaki hakkımın korunacağını net bir şekilde iletmeniz, güven verici bir tutum sergilediğinizi gösterdi. Renault servisinin müşteri odaklı yaklaşımı, profesyonelliği ve kibarlığı beni fazlasıyla memnun etti. Yaşadığım olumlu deneyim, Renault markasına olan güvenimi daha da pekiştirdi. Tüm süreç boyunca destek olan ekibinize teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim. Saygılarımla,"