Renault Megane 4 Kaput Arızası

09 Ağustos 2023 21:46

2018 model Megane 1.5 dizel otomatik aracım in 6 aydır kaputu sallanarak yolculuk yapıyorum artık gına geldi. Neden mi kaputun iç kısımdan bağlantı iskeletleri ben yaptırıyorum kopuyor kaportacı Megane lerde kronik sorun her gün en az 10 tane araç aynı sorundan geliyor diyor arabadan soğudum artık. Renault müşteri hizmetlerini aradım. Şikayet kaydı oluşturdum. Kaç gün oldu hala dönüş yapan yok. Açıkçası umurlarında olduklarını da sanmıyorum müşteriye verdikleri değer bu kadar. Yorumumu okuyan Megane sahip leri kaput unuz kapalı olmasına rağmen kapanmamış gibi boşluk olup sallanıyorsa dediğim gibi sorun kaputun iç kısmındaki iskeletin dağılması her kaportacı anlayamayabilir.

10 Ağustos 2023 17:06 (Şikayetten 19 saat sonra)
Emre
Emre
11 Ağustos 2023 13:10

Teşekkürler İstanbul cetaş Renault servisinden müşteri danışmanı gürcan bey aradı salı günü randevu verdiler. Baktıracağım

Ahmet
Ahmet
Şikayeti Çözüldü

Merhaba Ozan Bey bende de aynı sorun var kaput değişmiş mi diye şüphelenmiştim ama en ufak bir iz yok. Sanırım aynı durumdan muzdaribim. Çözüm bulabildiniz mi?

Ozan
Ozan

Emre kardeş merhaba. Şikayetine benzer ve belki de bizzat aynı şikayeti yaşıyorum ve senin yorumuna denk geldim. Çözüm yolu bulabildin mi, bilgi amaçlı iletişim kurmamız mümkün olur mu? Benim de kaputum zıngır zıngır titriyor ses yapıyor. Parmağımı hafif değdirince kesiliyor. Tam oturmuyor gibi bir durum hissettiriyor bana. Yardımın dokunabilir mi? İns: ozn. Kc_ Şimdiden teşekkürler

24 Mayıs 2023 20:40

İzel
18 Temmuz 2023 10:29
Şahin sonuçtan hiç memnun değil

Şahin
25 Haziran 2023 14:13