Kerim sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane 4 1.3 Tce Motor Yağ Kaçağı

Renault Megane 4 1.3 Tce Motor Yağ Kaçağı
29 Ocak 2024 20:57

2019 yılının 12. Ayında Renault ASF Gebze şubesinden aldığım, Renault Megane 4 1.3 tce Joy paket araçta yağ kaçağı sorunu var. Aracın km: 20.800 olmasına ve bütün bakımları ASF Gebze Renault ta yapılmasına rağmen, araçta yağ kaçağı olduğunu fark ettim. Renault ASF Gebze şubesinden randevu alınıp araca bakmalarını istedim. Normal de 50 bin küsur olmasına rağmen benden 30 bin küsur masraf istiyorlar. Ben hayatım boyunca daha yeni garanti süresi geçmiş aracın 20.800 km yağ kaçağı olmasını anlayamıyorum. Araştırdığım kadarıyla kronik sorunmuş. Aracımın sorununun giderilmesini talep etmekteyim. Metin B*****

29 Ocak 2024 20:24

2019 yılının 12. Ayında Renault ASF Gebze şubesinden aldığım, Renault Megane 4 1.3 tce Joy paket araçta yağ kaçağı sorunu var. Aracın km: 20.800 olmasına ve bütün bakımları ASF Gebze Renault ta yapılmasına rağmen, araçta yağ kaçağı olduğunu fark ettim. Renault ASF Gebze şubesinden randevu alınıp araca bakmalarını istedim. Normal de 50 bin küsur olmasına rağmen benden 30 bin küsur masraf istiyorlar. Ben hayatım boyunca daha yeni garanti süresi geçmiş aracın 20.800 km yağ kaçağı olmasını anlayamıyorum. Araştırdığım kadarıyla kronik sorunmuş. Aracımın sorununun giderilmesini talep etmekteyim. Metin bektaş

Ek
profile profile
30 Ocak 2024 08:47 (Şikayetten 11 saat sonra)
30 Ocak 2024 14:21

Kimse ilgilenmiyor.

02 Şubat 2024 17:00

Aracın yağ kaçağı sorunu bakımının ücretli yapılmak istenmesi ilaveten periyodik bakımında zorunlu kılınması açıkçası pek faydalı bir çözüm olmuyor. Ben şunu anlayamıyorum, aracın km si 20.800 iki kez garanti sürecinde periyodik bakım gördü. Ya bu kronik sorunun Sorumlusu kim? Periyodik bakım sürecinde yüksek bedelli yağ ve fitreleri değiştiren ASF Gebze nin yaptığı işlemlerin güvenirliliği ve sorumluluğunu göremiyorum. 9.800 periyodik bakım ücreti ve motor yağı kaçağı içim 14:600 gibi bir tutar talebinde hala bir iyi niyet göremiyorum. Bunları yazarken haksız menfaat peşinde değilim. Şimdi ben periyodik bakımı özelde yaptırsam en fazla 2.500 eder. Motor yapı kaçağı sorunu da en fazla 10.000 eder o da. Lütfen gerçekten yardımcı olun, lütfen

Atakan
Atakan

Geçmiş olsun hocam aynı problemi 2022 mode 1.3 tce Duster aracımda bende fark ettim sorunu çözebildiniz mi nasıl bir yol izlemeliyim aracımın garantisi devam etmiyor.

Arif sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Bitmeyen Arızalar Ve Güvenlik Endişesi

24 Ağustos 2025 09:14
Sıfır Araçta Bitmeyen Arızalar Ve Güvenlik Endişesi
Furkan sonuçtan çok memnun

Renault Servisinde İhmal Ve Garanti Mağduriyeti

Furkan
26 Şubat 2025 15:18
"Renault müşteri hizmetlerine ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim, en başından sonuna kadar takipçisi oldular aracımın değişmesi gereken parçaları değişti ve arızam giderildi. Teşekkürler Renault"

Gürcan
02 Nisan 2024 17:05