Renault Kadjar Otomatik Vites Debriyaj Sorunu

Alper
20 Nisan 2024 18:18

2016 yılında sıfır olarak aldığım Renault Kadjar marka aracım 2018 yılında vites geçişlerinde ses yapmaya başladı. Bu sesten dolayı yetkili servise götürdüm ve debriyaj setinin değişmesi gerektiğini söylediler ve garanti kapsamından değişimini sağladılar. 2024 Mart ayında araç yine aynı sesi çıkartmaya başladı ve tekrar yetkili servise götürdüm yine aynı şekilde debriyaj setinin değişmesi gerektiğini söylediler. Garanti kapsamında olmadığından dolayı ücretini kendim karşılayarak onarımını yaptırdım. Onarım bedeli ciddi miktar tuttu. Bu araç aynı arızayı iki kere yapmış oluyor. Kullanıcı kaynaklı bir arıza durumu değil. Tekrar yapmayacağının da bir garantisi yok. Bu konuda mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

20 Nisan 2024 17:49

22 Nisan 2024 08:51 (Şikayetten 1 gün sonra)
Alper
26 Nisan 2024 07:31

Arama gereği bile duymadılar.

Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
07 Şubat 2024 15:55
Aydın sonuçtan hiç memnun değil

Renault Kadjar'da Süregelen Debriyaj Sorunu Ve Garanti Mağduriyeti

Aydın
23 Aralık 2024 19:24
Tarık sonuçtan hiç memnun değil

Tarık
27 Nisan 2024 07:52
Renault Pişmanlıktır,Ne Servis Ne De Araç İyi Değil
Renault Pişmanlıktır,Ne Servis Ne De Araç İyi Değil
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Derya
04 Nisan 2024 23:04
2023 Model Renault Express Van Garantiye Girmemesi
Okan sonuçtan hiç memnun değil

Renault Garantili Megane 4 Aracımda Debriyaj Arızası Ve Servis Mağduriyeti!

Okan
01 Ağustos 17:49