Renault Günerler Yetkili Servis Saçmalığı

Hakan
06 Eylül 2024 16:01

Renault Günerler Servis 06.08.2024 tarihinde servise Motor Hasar Riski uyarısı aldığım 2021 1.3TCE Megane Sedan aracımın Renault Yardım ile çekici vasıtasıyla servise girişi sağlanmıştır.
05.09.2024 tarihine denk araçta yapılan tek işlem araç beynine bağlanıp hata kodunun saptanmasıdır. Aracın detaylı arıza sebepleri nihai olarak tespit edilmemiş, oluşan hasar raporlaması ve onarım aşamasına hala geçilmemiştir. Araçta hararet yapıldığı bilgisi var. Araçta uyarıyı ilk aldığım zamandan beri 2 farklı yetkili servisi arayıp durumu anlatıp ne yapmam gerektiği hakkında bilgi istememe rağmen biz size döneriz denilip ilgilenmeyerek geçiştirmişlerdir. Gerekli yönlendirmeler yapılmamış ve aracım 5-6 defa hata vermiştir. Araçtaki hata aracı güvenli bir alana çekip dinlendirdikten sonra tekrar kontak çevirildiğinde karşıma çıkmamaktadır. Aracımı yol yardım vasıta ile Günerler yetkili servisine bizzat kendim teslim ettim. Bildirdiğin tarihten bu yana geçen süre zarfında aracın arıza raporlaması hakkında bilgi alamadım, ne zaman yapılacağı ne zaman işleme alınacağı ne zaman teslim edileceği hususunda henüz defalarca sorup aramama rağmen herhangi bir yetkili hala bana net bir bilgi vermemekle beraber sürekli durumu ertelemektedirler. İkame araç isteğime rağmen aracımın arıza durumu saptanması ve bunun garanti kapsamında olup olmadığı belirlene dek ikame araç verilemeyeceği şirket politikası olduğu bildirilmiştir tarafıma.
Servise gidip aracı kontrol ettiğimde hala otoparkta bekletilmekte ve herhangi bir işlem yapılmamaktadır.
1 aya yakın bir süreçte araç sahiplerinin bu şekilde mağdur edilmesi hoş bir durum değil. 1 aydır aracımı kullanamıyorum. Garanti kapsamında olan ve problemin en hızlı şekilde çözülmesi gerekirken geçen süre ortada ve hala bekleyeceğim gibi gözüküyor. En kısa sürede aracın ilgili bakım ve onarımların garanti kapsamında yapılması ve tarafına bilgi verilmesini beklemekteyim.

Çağrı servislerini her aradığımda telefonlar açılmamakta veya açıldığında ise hemen kapatılmakta. Müşteri ilgisi yok. Kimse araçlarla ilgilenmiyor. Kimse yapılacak işlem hakkında net bilgi vermiyor. Garantili araç sahibi insanlar neden bu durum altında mahrum bırakılıyor. Yaşanan aksaklık ve memnuniyetsizliğimin en ivedi şekilde çözümünü beklemekteyim.

09 Eylül 2024 11:55 (Şikayetten 2 gün sonra)

Ahmet
Ahmet

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Renault Mais sizi geri dönüş sağladı mı? Benzer mağduriyeti bizde yaşıyoruz. Son durum hakkında bizlere bilgi verirseniz çok mutlu oluruz.

Mehmet sonucu yetersiz buldu

Garantili Aracımda Motor Arızası Ve İkame Araç Verilmemesi Mağduriyet Yaşattı

05 Haziran 2025 21:38

Renault Servis Yetersizliği Ve Eksik Yapılan İşlemler.

Orçun
22 Eylül 2023 11:10
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Kasım 2024 15:47