Merve sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 20:47

Renault ön cam ızgara bakaliti (parça numarası bu 668110020r) ve yanlardaki parçaları çok kalitesiz. O kadar kalitesiz ki Renault'a özgü, başka hiçbir markada bu kalitesizliğe rastlamadım. 2012 model aracım daha 66 bin km de bu zamana kadar hep garajda durdu, hele 2018'den sonra garajdan hiç çıkmadı. Sadece arada garajda çalıştırdık ve yağ bakımını yaptık. Ancak Renault müşteri temsilciliğine yazdığımda 11 yaşında araba normal diyor araba 11 yaşında olabilir ancak araba güneş bile görmedi doğru dürüst. Güneş yanığı gibi, hep dökülüyor. Bunun değiştirilmesini talep ediyorum Renault'tan. Renault'a yakışan da o olur.

profile profile profile
08 Aralık 2023 08:33 (Şikayetten 11 saat sonra)
17 Aralık 2023 16:16

Renault'tan hala ses seda yok ölüm sesliliğine büründüler. Her türlü gelişmeyi buradan yazmaya devam edeceğim. Biraz araştırdım bu parçadan herkes şikayetçi koskoca Renault markasına yakıştıramıyorum hiç. Oysa kendilerine bu parçanın çok yüksek bir maliyeti bile yok bu parça Renault için devede bir kulak bile değil.

19 Aralık 2023 20:59

Renault gerçekten artık eski Renault değilmiş. Sorunumla hala ilgilenmediği gibi bu ayın 7 sinde 15 bin liralık bakım yaptırdım onun için bile ne servisten ne de Renault'tan memnuniyet için arayan oldu ne de mesaj bu kadar bıkmışlar ki artık müşteri gelmesin de ne olursa olsun beklentisi içinde olduklarını düşünmeye başladım

22 Aralık 2023 07:02

Renault hiç ilgilenmedi Çürük kalitesiz parçanın videosunu çekip tüm sosyal medya platformlarından paylaşmayı düşünüyorum.

25 Aralık 2023 16:25

Renault hala geri dönmedi bugün Fransa'ya yazacağım. Videolarını çektik Youtube.com'dan ve Fluence gruplarından paylaşmak için

26 Ekim 2023 12:45

Kadir