Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio Da Vites Kutusunu Kontrol Ettiriniz Uyarısı

Renault Clio Da Vites Kutusunu Kontrol Ettiriniz Uyarısı
13 Eylül 2024 09:57

Renault Clio 4 2016 1.5 90'lik 172.000 km otomatik aracımla seyir halindeyken bir anda Vites Kutusunu Kontrol Ettiriniz Uyarısı çıktı ve aracı yavaşlatıp sağa çektim ve stop ettim 5 dakika tekrar yoluma devam ettim herhangi bir uyarı gelmedi. Yaklaşık 5 km sonra sonra tekrar aynı uyarıyı verdi ve vites atmamaya ve kalkışlarda titremeye başladı. Yaklaşık 5 dakika bu şekilde kullandıktan sonra kendimi güvenli bir yere çektim ve tekrardan stop ettim. Ve şu an hala aynı uyarıyı vermeye devam ediyor. Ve aynı problemler devam ediyor aracımı kullanamıyorum Araştırmalarım sonucunda bir çok kişide aynı sorun mevcut ve aracın kronik bir sorunu olduğunu göstermekte. Her gün kullanmak zorunda olduğum çocuğumu okula götürmek ve getirmek için kullandığım aracımın bu problemi ile ilgili Sayın Renault yetkililerinden yardımcı olmalarını istiyorum. Saygılarımla.

13 Eylül 2024 13:41 (Şikayetten 3 saat sonra)
13 Eylül 2024 16:00

Konu ile ilgili herhangi bir geri dönüş alamadım. Ve beklemekteyim.

16 Eylül 2024 15:42

Renault tarafından herhangi bir geri dönüş almadım. Sadece şikayet yazan insanlara standart cevaplarını Copy-Paste yapıp cevap oranlarını yükseltiyorlar. Ne arayan oldu ne soran.

16 Eylül 2024 15:45

Ve bu platformda yüzlerce aynı problemden şikayetçi insanlar var. Ayıplı mallarının arkasında durmayan kocaman balon Bir firmadır Renault

19 Eylül 2024 16:38

Bugün İtibari ile Genel Müdürlükten Berk' Bey tarafından arandım. Adıma Servis kaydı açılacağını ve aracımı Arıza tespiti için Yetkili servise getirmem için randevu oluşturulacağını söyledi kabul ettim. Benim gibi bir çok kişi bu durumdan dolayı mağdur olduğu için Gerekli bilgilendirmeyi buradan yapacağım.

Sabri
Sabri

Merhaba otomatik Clio da sorun çözüldü mü bilgi alabilir miyim

Renault Clio 4 Vites Kutusunu Kontrol Ettirin Uyarısı Ve Arızası

Samet
11 Eylül 2024 08:58
Renault Clio 4 Vites Kutusunu Kontrol Ettirin Uyarısı Ve Arızası
Okan sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2024 19:25
Renault Clio Kronik Arızası