Betül sonuçtan çok memnun

05 Nisan 2024 19:53
Betül'ün Teşekkür Mesajı
“Müşteri hizmetleri ve yönlendirildiğim servisin hizmetlerinden son derece memnun kaldım. Ayrıca paspas ve ses ile ilgili sorunum çözüldü ilgilenen herkese teşekkür ederim”

Clio 5 model aracım bulunmaktadır. Ön paspas, herhangi bir kötü kullanım olmaksızın delindi ve delik her geçen gün büyümektedir. 'Sıfır araç alır, sorunsuz kullanırız' diye düşünüyoruz ancak yaşadığımız mağduriyeti görmekteyiz. Ayrıca, sağ arka koltuğun bulunduğu bölgeden, kasis ve kaldırımlı yollardan geçerken gelen tıkırtı sesi mevcut. Başlangıçta koltuk başlığından veya bagaj döşemesinden kaynaklandığını düşündüm; fakat sorunun bu parçalardan kaynaklanmadığını, havaların ısınmasıyla birlikte aracın plastik aksamının gevşemesi sonucu oluştuğunu tahmin ediyorum. Yaşadığım bu sorunların giderilmesini talep ediyorum.

08 Nisan 2024 16:18 (Şikayetten 2 gün sonra)
17 Mayıs 2024 09:51

Beni Renault genel müdürlükten aradılar. Telefonda konuştuğum kişi çok ilgiliydi. Sorunun çözümüne yönelik destek olacağını hangi servise gitmek istediğimi sordu. İstanbul Renser seçmeme rağmen sisteme İzmir girmiş İzmir'den arandım. Arayan kişi dosyamı İstanbul'a aktaracağını söylemiş olmasına ve üzerinden 15 gün geçmiş olmasına rağmen ne arandım ne de sorunum çözüldü. Benden kaynaklı olmayan sebeplerden dolayı bu denli mağdur edilmem gerçekten üzücü.

02 Temmuz 2024 20:34

Şikayetimle ilgili tüm yanlış anlaşılmalar düzeltilerek tarafıma servis randevusu verilerek şikayetlerimin giderilmesi yönünde olumlu adımlar atıldı. Paspas ile ilgili yaşadığım mağduriyet sonlandırıldı. Gelen ses sorunu çözüldü. Gerek Renault gerekse benimle ilgilenen servise teşekkür ederim 🙏🏼

02 Temmuz 2024 20:35

Engin
Engin

Aynı ses bende de var. Sağ arka koltuğun tarafından bir ses geliyor. Sebebi neymiş var mı bilginiz?

Caner sonuçtan çok memnun

Caner
15 Mart 2024 19:12
"Öncelikle Renault Genel Merkezden beni Arayıp İlgilenen Yasin Beye Çok Teşekkür ederim Beni Adresime yakın olan Ermat Gaziemir'e Yönlendirip orada Benim ile ilgilenen Eda Hanıma İlgisi ve alakası için Teşekkür ederim bütün sorunlarım giderildi Paspaslarımı ve Ön silgeç takımlarımı ücretsiz sıfır değiştirdiler Arabalarının arkasında Duran Renault'A teşekkür ederim ailecek Renault'CUYUZ🫡🫡🫡🫡🫡"
Burak sonuçtan çok memnun

Burak
17 Mart 2024 04:11
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio 5 Paspas Ve Direksiyon Sorunu

Batuhan