Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2023 07:56

Renault Clio 2021 model aracımda, Servis bakımı sonrası herhangi bir hasara bağlı olmaksızın sağ ve sol ön farın yağmur sonrası buhar oluştu. İnceledik ve herhangi bir hasar olmadığını gördük, ancak farın içeriden hafif bir çatlak sonucu bu hale geldiğini öğrendik. Benzer Clio'larda da bu sorunun kronik olarak meydana geldiği belirtiliyor. Garanti süremiz devam etmesine rağmen, garantiye gönderdik ancak üretim hatası olmadığı gerekçesiyle kabul etmediler. Farım hiçbir hasar almadan su geçirdi ve Renault garantisi bunu kabul etmiyor. 1 yıl garanti süremi uzattım Madem öyle, bu garanti ne işe yarıyor?

#Renault pişmanlıktır

24 Ekim 2023 14:50

Renault Clio Farında Garanti Kabul Etmedi #Renault pişmanlıktır

Ek
24 Ekim 2023 14:45

Hiçbir gelişme olmadı ama ben olana kadar da uğraşacağım

profile profile
24 Ekim 2023 08:36 (Şikayetten 40 dakika sonra)
24 Ekim 2023 08:41

Sabırsızlıkla Bekliyorum göreceğiz bakalım müşteri memnuniyetinizi bir hafta daha oyalayıp garanti kapsamında değişim olmuyor deyip geçiştireceksiniz. Bir daha Renault mu tövbe

Yorumlar (5)

Furkan
Furkan

2023 model aracımda darbe olmamasına rağmen kaputun altından far kendi kendine ince bir çatlama oluşmuş aynı durum ne yapacağız?

Kürşat
Kürşat

Aynı problemi bende yaşıyorum 700 km deki aracım ön camdan su aldı serviste onarım gördü yine su almaya devam ediyor bugün aracımı yıkadım 4 farda buğulandı... Renault pişmanlıktır

Renault mu bundan sonra tövbeler olsun bulaşmam

Ebru
Ebru

Merhaba 2020 model aracımda servis sonrası iki farımda aynı problem bende yaşadım. Servis kesinlikle kabul etmedi. Renault garantiden kontrole geldiler. Üretim kaynaklı bir hata yoktur diye bir rapor verildi. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaptım hala bir gelişme olmadı. Şikayetinizi kullanabilir mıyım süreçte

Tabi kullanabilirsiniz inşallah siz olumlu sonuç alırsınız ben Çıkma far takmak zorunda kaldım benim için Renault servisi bitmiştir artık

Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Berkay
23 Ekim 2023 14:40