Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Renault Captur'da Garanti Kapsamında Çözülmeyen Sorunlar Ve Yetersiz Servis Desteği

Fatma
04 Aralık 2024 10:49

Renault Captur aracımın ön koltuğunda dikiş yerinde sökülme vardı. Gösterge ekranında ise kılcal çizikler mevcuttu. Garantisi devam ettiği için bayiye göstermek istedim. Önce tanıdık aracılığı ile fotoğraf ile fikir almak istedim. Aracı görmeye bile tenezzül etmeden 'bizim terzimiz yok' gibi bir ifade ile direkt red geldi. Sonra kendim Konya yetkili servisi aradım. Görüştüğüm müşteri temsilcisi olumsuz şeyler söyledi, hatta "Aracı alırken bunu görerek almadınız mı?" gibi bir cümle kurdu. Ona ayrıca canım sıkıldı. Kısacası Konya'dan çözüm bulamayıp bir de can sıkıcı yorumlara maruz kaldığım için durumu merkez yetkili servise ilettim. Araca bakmadan bu şekilde ifade kullanılmasının doğru olmadığı ve Konya yetkili servis ile iletişime geçilip randevu oluşturulacağı söylendi. Merkezin desteği ile randevu oluşturuldu, aracı göstermeye gittim. Prosedür gereği merkeze fotoğraf atılıp raporlama yapıldı fakat dış kaynaklı olarak değerlendirildi. Dikiş düzgün dikilmemiş olamaz mı diye fikrimi söyledim ama kabul görmedi. Gösterge camı için ise aracı inceleyen yetkili tarafından; "Araç yıkanırken çizilmiştir, daha önce de aynı şikayet ile gelenler oldu. Merkeze bildirdik, red geldi. O yüzden boşu boşuna merkeze raporlamayalım." dendi. Yani başka müşteriler de aynı şikayet oluyorsa ve silinirken bile bu kadar çizik oluşuyorsa o zaman malzeme kalitesinin sorgulanması gerekmez mi diye düşünmeden edemiyor insan. Sonuç olarak, garantisi devam eden araç alayım da kafam rahat bineyim dedim ama dikiş tamiri için bile dış kaynaklı deyip direkt red geliyor. Ücretli tamir yapalım diyorlar. Teknik aksamdan kaynaklı herhangi bir sorun olursa bile kullanıcı hatası denmesinden korkuyorum ve güvenerek binemiyorum. Önceki aracım A3 idi. Kullanıcılar bilir, DSG şanzıman kronik sorunlar vs. yüzünden Renault'a geçiş yaptım. Motor, şanzıman uyumu, aracın aktifliği konusunda diyeceğim hiçbir olumsuz şey yok. Aksine çok beğendim fakat servisin garanti kapsamında hiç yardımcı olma eğiliminde olmaması, incelemeye tenezzül bile etmeden direkt red vermesi bende huzursuzluk ve güvensizlik oluşturdu. Bir sorun olunca bir şekilde yokuş yaparlar düşüncesi oluştu. Aracı maalesef içim rahat kullanamıyorum. Şikayetimi, düşüncelerimi ve duygularımı paylaşmak istedim.

profile profile
04 Aralık 2024 14:39 (Şikayetten 3 saat sonra)

Samet sonuçtan hiç memnun değil

Renault Captur Kapı Altı Sorunu Ve Yetersiz Çözüm

Samet
10 Aralık 2024 18:16
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
08 Haziran 2024 15:16

Ümit
21 Şubat 2024 16:39
Bahadır sonuçtan çok memnun

Bahadır
20 Haziran 2024 18:38
"Renault genel merkezine ücretsiz far değişimi ile ilgili teşekkür ederim."
Renault Aracının Ve Garantisinin Arkasında Durmuyor
Renault Aracının Ve Garantisinin Arkasında Durmuyor
Vesile sonuçtan hiç memnun değil

Renault Servis Kalitesinde Hayal Kırıklığı

12 Şubat 2025 10:39