Vedat sonucu yetersiz buldu

Renault Captur 2 Star Stop Problemi

04 Mart 2024 22:29

2021 model full servis bakımlı Captur 2 Touch aracımın start-stop özelliği açıkken, aracım durmaya yakın stop ediyor ve tekrar çalışmıyor. Yetkili servis Acamar (erdeğer) Bursa servisinde ilk başta sorun olmadığını tarafıma söyledi. Israrlarım sonucunda akü değişimine karar verdiler fakat sorun tekrar etti. Beni korkutan Bu problem hakkında hiçbir fikirleri olmaması rahatsız edici diğer aracım Clio da böyle bir problem yok Captur aldığıma pişman oldum

renault-captur-2-star-stop-problemi-2-74.jpg
renault-captur-2-star-stop-problemi-1-17.mp4

06 Mart 2024 17:33

Ek
05 Mart 2024 08:35 (Şikayetten 10 saat sonra)
06 Nisan 2024 09:35

Renault Mais bayine çok teşekkür ederim 2 günde aracımı yaptılar.

Yorumlar (7)

Gökhan
Gökhan

Ne tür işlem yaptılar acaba formu atma şansınız var mı ona göre yaptıralım

Vedat

Yapılan işlem listesi detayını sormadım

Emre
Emre

Bende de aynı sorun var nasıl bir çözüm yaptılar

Yapılan işlem listesi

Ebubekir
Ebubekir

Abi selamı aleyküm arızayı çözebildiniz mı acaba aynı arızayı benim araçta vermeye çalıştı

Yapılan işlem listesi

renault-captur-2-star-stop-problemi-2.jpg
Vedat

Evet çözüldü Mais yetkili servis yaptı neler yapıldığına dair soru sormadın yalnız işlem formunda 3 adet uygulama yapılmış.

Enes sonuçtan çok memnun

Renault Captur Start-Stop Sistemi Sorunu

28 Kasım 2024 16:51
Renault Captur Start-Stop Sistemi Sorunu
Beyza sonuçtan çok memnun

Renault 2020 Clio Ekran Kapanıyor

Beyza
21 Kasım 2023 23:47
"Merhabalar, başvuru sonrasında bir kez aküyü doldurup aracı teslim ettiler ancak tekrar aynı sorunla karşılaşıp tekrar başvurduğunuzda aracın aküsünün oynanmasını dile getirdiler. Aracın aküsü değiştirilip tarafıma teslim edildi. Hizmetten memnun kaldım. . Teşekkürler…"

Clio Touch 2022 Modelde Sürekli Akü Bitmesi Ve Çözüm Eksikliği

Yusuf