Kerim sonuçtan hiç memnun değil

Renault Araç Stop Ediyor

19 Kasım 2023 17:54

2015 model Renault Kadjar otomatik vites aracım sabahları ilk marşta gayet güzel çalışıyor. Ancak park alanından çıkmak isterken hafif gaz fren yapma ihtiyacı olduğunda stop ediyor. Tekrar marşa bastıktan sonra ilk veya ikinci seferde sorun kesiliyor. Eğer aracın önü müsait ve ilk marştan sonra direk gaz verip gidersem stop etmiyor. Sadece sabahları ve soğuk havalarda yapıyor. Çözüm bulamadım. Aynısı bende de var sorun da aynı

19 Kasım 2023 17:40

20 Kasım 2023 09:08 (Şikayetten 15 saat sonra)
06 Aralık 2023 00:28

Halen bir dönüş olmadı neyi bekliyorsunuz acaba?

Yorumlar (8)

Şikayeti Çözüldü

2015 Kadjar 1.5 dCi araç bende aldım 2. El 28 bin km de. Kış geldi aynı stop sorunu yaşıyoruz. Renault fan clup te de benzer şikayetler var. Ama derman halen kimse bulamamış gördüğüm kadarıyla. Yazılım dan mı, kimisi 3. Piston sıkışmasın dan olduğunu bahsetmiş sekman değişimi yapıldı düzeldi diye yorumlar var ama net bir çözüm halen yok. Sizden haber bekliyoruz çok sevgili Renault.! (not. Beleş değil parasını da vereceğiz çözümün)

Hasan
Hasan

Aynı sorun bende de var. Sorun çözüldü görünüyor. Nasıl oldu?

Burak
Burak

Merhaba kerim bey aynı sorun bende de mevcut bir çözüm bulabildiniz mi?

Kerim

Çözümü buldum. Benim aracın kızdırma bujileri ile enjektör memeleri ile valfi değişime yapıldı. İlk etapta ben kızdırma bujilerini değiştirecektim. Ancak yetkili servisin hatası yüzünden enjektör memeleri ile valfi değişiminide yaptırmak zorunda kaldım. Şu an için aracımda sıkıntı yok. Bu iki arıza önceliğiniz olsun derim. Hayırlı akşamlar. [email protected] mail adresim. Mail atan olursa numaramı veririm. Daha detaylı anlatırım.

Şikayeti Çözüldü

Burak bey mazot filtreniz yan sanayi ise yetkili servisten orijinali ile değiştirin. Ben değiştikten sonra henüz stop etmedi

Şikayeti Çözüldü

Resim deki arıza kodu ile başvurun derim. Randevu aldım bakalım

renault-arac-stop-ediyor-1.jpg
Pro
Pro

Biz de aynı sıkıntıları yasıyoruz. Daha yeni aldık bir de... Neden kaynaklı imiş bir çözüm bulunursa yazar mısınız?

Kerim

Maalesef bulmadım Burak bey. Her gün aynı problem devam ediyor. Kendi ustama göstermedim daha. Bakalım o ne diyecek.

Renault Kadjar Soğuk Havada Geri Çıkarken Stop Etme Problemi

Erhan
28 Kasım 2023 16:24
Adnan sonuçtan hiç memnun değil

Renault Kadjar Otomatik İcon Dizel Geri Giderken Stop Etme Sorunu

Adnan