Adnan sonuçtan hiç memnun değil

Renault Kadjar Otomatik İcon Dizel Geri Giderken Stop Etme Sorunu

11 Mart 2024 10:11

2015 model Renault Kadjar Icon paketli dizel otomatik aracımı sabahları çalıştırdığımda geri manevra yaparken rölanti düşüyor ve araç stop ediyor. Bu sorun, araç ısındıktan sonra ortadan kalkıyor; ısındıktan sonra herhangi bir problem yaşanmıyor. Sorun sadece soğuk motorla, yani sadece sabahları meydana geliyor.

11 Mart 2024 16:04 (Şikayetten 5 saat sonra)

Yorumlar (9)

Erdoğan

Merhaba, aynı problem bende de vardı. Uzun süre uğraştım. Akü, yakıt filtresi en son enjektörlere gireceklerdi. Bir ustam sağ olsun, araba dolmuş partikül temizleyelim dedi. İlaçsız makineye bağlayarak aracı yüksek devirde 1 saate yakın makine komutları ile çalıştırdı. Benim sorunum düzeldi. Umarım size de faydası olur. Kimyasal kullanmadım bilginiz olsun.

Muammer

Merhaba aracınız 2015 otomatik kadjarmıydı. Sorun sabahları soğuk havalarda hareket ederken frene basınca stop etmesimiydi

Ali

Aynı sorun 2015 otomatik dizel aracımdada var birçok yere gösterdim sorunu çözemedim çözen arkadaş varsa ve bu durumu paylaşırsa sevinirim...

Erhan

Merhaba benim araçta 2016 Dizel otomatik icon paket aynı problem bende de var maalesef, araştırdım çözülemeyen bir problem.

Adnan

Renault gibi bir marka böyle bir araçta bu sorunu nasıl çözemiyor anlam veremiyorum, artık araç alırken tercihimi gözden geçirmek zorunda kalacağım gibi görünüyor.

Kerim

Sorununuza çözüm bulabildiniz mi. Aynı sorun bende de var

Muammer

Merhaba arıza ile ilgili bir gelişme oldu mu

Kerim

Sırf cevaplamak için cevap veriyor Renault bir çözüm yok.

Adnan

Maalesef hiçbir çözüm bulunmadı, servisten hiçbir dönüş olmadı biraz araştırdım sanırım bu araçlarda bu sorun kronik, Renault'un bunu bana göre ücretsiz halletmesi gerekli ama hiçbir dönüş olmadı, bu sorun dışında aracımdan memnunun ama bu da büyük bir sorun, bekliyorum dönüş olur belki diye ama bir şey olacağa benzemiyor.

Renault 2016 Kadjar Motor Soğukken Stop Etmesi

Hakan
05 Mayıs 2024 11:00
Renault 2016 Kadjar Motor Soğukken Stop Etmesi

Renault Kadjar Soğuk Havada Geri Çıkarken Stop Etme Problemi

Erhan
28 Kasım 2023 16:24
Kerim sonuçtan hiç memnun değil

Renault Araç Stop Ediyor

19 Kasım 2023 17:54