Renault 2021 Megane Şanzıman Sorunu

Emrah
17 Ocak 2024 15:53

Aracım 2021 model 2022 çıkışlı 38 binde 1.3 tce Megane. Aracımın ilk kalkışında vitesi d veya r konumuna aldığımda araç ileri veya geri hareket etmiyor. Hareket etmesi içinde gaza dokunduğum zaman da hareket etmiyor sadece devir göstergesi kalkıyor. Aracım 2000 devire çıkınca hareket ediyor ama bu seferde bir anda gaz alıp zıplıyor. Dar alana park etmede iyice sorun yaşıyorum ya da aracı bıraktığım yerde biri sıkışık park edince arabayı olduğu yerden çıkaramıyorum. Aracımı defalarca servise götürmeme rağmen herhangi bir sorunun olmadığını söylüyorlar. Aracımın yokuş kalkış desteği de devre dışı kalıyor ve vites geçişlerinde devir göstergesi yukarıya doğru atıyor. Bununla ilgili Iğdır, Van ve Diyarbakır servislerine göstermeme rağmen kimse yardımcı olamadı. Sitede gördüğüm kadarıyla kronik bir sorun olduğu ortada bu konuyla ilgili gerekli düzenlemenin yapılmasını ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Renault motor konusunda iyi olabilir ama otomatik şanzıman konusunda beni iyice hayal kırıklığına uğrattı.

18 Ocak 2024 08:48 (Şikayetten 16 saat sonra)

İktisat

Hocam benzer durum bende de var. Bir çözüm bulabildiniz mi?

İbrahim

Sorunu çözebildiniz mi acaba