Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Bir Renault Servis Sözü "Kullanıcı Hatası"

28 Temmuz 2023 14:52

Diyarbakır Özkılıç Renault Servisine Garantisi devam eden Henüz 22 binde olan aracımı kalkışlarda ses geliyor. Arızası ile getirdim; 2-3 hafta beni oyaladıktan sonra sorunun debriyaj kısmından geldiği fikrine vardılar ve motor mekanik kısmı Garanti kapsamına gireceği için açılması yönünde karar aldık; Ertesi gün servise gittiğimde bana kullanıcı hatası debriyaj seti yanma durumu oluşmuş garanti red verdi dediler ve 36.000 TL hesap çıkardılar; Arızayı bulmak için haftalarca beni oyalayan servis nasıl yanma olduğunu anlayamıyor ben 15 yıldır 20 farklı araç kullanmış İstanbul ve uzun yol şoförlüğü yapmış biriyim acemi değilim. Kendi ürünlerinin kalitesiz olma ihtimalini varsaymadan benim acemi olduğumu empoze etmeye çalışıyorlar; Varsayalım dedikleri gibi olmuş araç henüz 22 binde nasıl bir kullanıcı hatası olmuş olabilir. Hiçbir şekilde kabul edilemez; müşteri temsilcisi olan bayan ile ortak nokta bulmak için konuştuğumuzda Vatan savunur gibi Servisini savundu bu kadar konuşmayı bu kadar savunmayı ancak Haksız kişiler yapar; Koskoca Renault'un bu yanlış tutumundan bir an önce dönmesini ve aracımın arızasının giderilmesini talep ediyorum

28 Temmuz 2023 15:24 (Şikayetten 32 dakika sonra)
02 Ağustos 2023 16:39

Bahse konu şikayetime 5 gün önce cevap verilmiş lakin henüz arayan soran olmadı bir an önce hatalarından dönmelerini aracımın debriyaj arızasının giderilmesini talep ediyorum

Melih sonuçtan çok memnun

Melih
24 Temmuz 2023 10:51
"Akif beye ilgi ve alakasından dolayı teşekkürler umarım tekrarında bir sorun yaşamayız"

Sıfır Renault Taliant 2021 Hatalarını Garantiden Yapılmama Mağduriyeti

Görkem
13 Eylül 2023 13:00
Tarık sonuçtan hiç memnun değil

Tarık
27 Nisan 2024 07:52
Renault Pişmanlıktır,Ne Servis Ne De Araç İyi Değil
Renault Pişmanlıktır,Ne Servis Ne De Araç İyi Değil
Can sonuçtan hiç memnun değil

1.3 Tce Motor Risk Hatası Renault Sıfır Müşteri Memnuniyeti.

26 Ağustos 2023 05:26
Soner sonuçtan hiç memnun değil

Soner
23 Kasım 2024 20:23