Abdulhakim sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2024 17:18

Merhaba, aracı 12 Aralık 2023'te aldım. Satış temsilcisi S**** Bey, aracın çarpışma özelliği olduğunu söyledi. Ancak araç, 5 kilometre geri gitmesine rağmen durmayıp duvara çarptı. Aracımın multimedya ekranı donuyor, kasıyor ve açılıp kapanıyor. Bununla ilgili Acar Bayrampaşa'ya gittim ve araç 3 gün orada kaldı, gerekli kontroller yapıldı. Ancak bir sonuca varılamadı. Aracımın multimedya ekranının değiştirilmesini talep ediyorum. Aracımda şerit takip sistemi ve tabela okuyucu özellikleri olduğu söylendi, fakat bu özelliklerin hiçbiri yok. Bu özelliklerin eklenmesini talep ediyorum. Aksi takdirde Renault'u ve aracı aldığım yer Bayrampaşa Acar'ı ve satış temsilcisi S**** Bey'i şikayet edeceğim ve mahkeme ile CİMER'e başvuracağım.

11 Mart 05:55

Aracımda şerit rakip sistemi ve tabela okuyucu özelik mevcut dendi fakat bu özeliklerin hiçbiri yok bu özelikler eklenmesi talep ediyorum aksi takdirde Renault ve aracı aldığım yer Bayranpaşa acar yu ve Bayranpaşa satış tenmsilcisi Renault devam beyi şikayet edeceğim ve mahkeme ve cihetlere şikayete bulunacağım

Ek
24 Aralık 2024 13:35 (Şikayetten 20 saat sonra)
24 Aralık 2024 18:56

Merhaba aracı 12 Aralık 2023 aldım satış temsilcisi sevan bet bey : acar Renault [email protected] Bana çarpışma özeliği var dendi fakat araç 5 kilometre geri geri gitmedine rahmet durmayıp duvarı çarptı Aracımın Multimedia ekranı donuyor kasıyor ve açılıp kapanıyor bununla ilgili Acar Bayrampaşa Acar Lara gittim ve 3 gün araç orada kaldı gerekli kontroller yapıldı araçta bir arsaya varılmadı aracımın multimedial ekranı bozul değişimini talep ediyorum Aracımda şerit rakip sistemi ve tabela okuyucu özelik mevcut dendi fakat bu özeliklerin hiçbiri yok bu özelikler eklenmesi talep ediyorum aksi takdirde Renault ve aracı aldığım yer Bayranpaşa acar yu ve Bayranpaşa satış tenmsilcisi Renault devam beyi şikayet edeceğim ve mahkeme ve cihetlere şikayete bulunac

24 Aralık 2024 18:57

?

25 Aralık 2024 16:37
Araç Özellikleri Ve Teknik Sorunlar Konusunda Hayal Kırıklığı

Yalan külliyen yalan dönüş yapılmıyor

Ediz
05 Mart 17:43

Renault Megane'da Çözülemeyen Kronik Arıza

Önder
12 Ocak 22:55
Halis sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio 5 Aracımın Servis Deneyimi

Halis
31 Ağustos 2023 23:52
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
02 Kasım 2023 16:47