Serap sonuçtan hiç memnun değil

Serap
04 Eylül 2024 11:18

Regal marka çamaşır makinesini daha taksitlerini öderken, yürümeye ve traktör sesi gibi çalışmaya başladığını fark edince, servisi aradım. Geldiler, baktılar, vida sıkıp gittiler. Aradan 1 ay geçmeden yine aynı sorun için tekrar arayıp servis geldi ve bunun normal olmadığını, parça değiştireceklerini söylediler. Ön kapak tarafını değiştirdiler ve aynı sorun 4 kez tekrarlanması durumunda genel merkezi arayıp bana ayıplı mal sattıklarını ve makinenin değiştirilmesini talep ettim. Aksi takdirde ayıplı mal sattıkları için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı söyledim. Beni daha sonra arayıp bir yıl garanti uzatacaklarını ve bir yıl içinde makine tekrar aynı yerden sıkıntı çıkarırsa makineyi değiştireceklerini söylediler. Şahitlerim ve ses kayıtları mevcuttur. Servis geldikten ertesi günü yine aynı sorun çıktı ve servis gelip traktör gibi çalışan makineyi videoya aldı, gitti. Beni daha sonra genel merkez arayıp verdikleri makine değişim sözünü inkar edip bu normal bir ses diyerek sözlerini yediler. Şimdi elimdeki belgelerle beraber Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurup hakkımı sonuna kadar alacağım. Arkadaşlar, Regal marka hiçbir beyaz eşya almam ve çevremi uyarırım. Verdikleri sözü hiçbir şekilde tutmayıp bizleri oyalayıp duruyorlar. Vestel marka Regal pişmanlıktır. Müşteri memnuniyeti adı altında asla verdikleri sözü tutmuyorlar.

09 Eylül 2024 17:22 (Şikayetten 5 gün sonra)

Eşref sonuçtan hiç memnun değil

Eşref
22 Ağustos 2024 16:40