Tarkan sonuçtan hiç memnun değil

Reeder 4 Gündür Ne Arayan Var, Ne Soran

Reeder 4 Gündür Ne Arayan Var, Ne Soran
Tarkan
15 Mayıs 2024 21:44

Reeder marka bir televizyon aldım anneme, Atlaspark alışveriş merkezi'nden. Eve geldiğimizde kurulum yapılamadı. Bunun üzerine bir televizyon tamircisi çağırdım ve o da uzun uğraşlar sonucunda uydu ayarlarını yenileyerek kurulumu gerçekleştirdi. Ancak bu sefer de televizyonda kanal düzenleyici özelliği yoktu. Yani istediğiniz kanalları sıralayamıyorsunuz.

70 yaşındaki annem, istediği kanala ulaşamadığı için televizyonu kullanamıyor. Aldığım satıcı mağazaya ulaştığımda, onlar da konudan habersizdi. Çünkü Atlaspark alışveriş merkezi'indeki Reeder mağazasında anten bağlantısı bile yokken televizyon satmaya çalışıyorlar.
Alırken internet üzerinden youtube.com'dan müzik dinleyerek televizyon satıyorlar. Şimdi televizyon kapalı vaziyette duruyor ve annem sadece ona bakıyor. Mağazayı aradım ve sorunun çözülmesini talep ettim, ancak onlar da 'ilk kez TV satıyoruz, konuya hakim değiliz' dediler. 'teknik servis yok mu? ' diye sorduğumda ise sadece çağrı merkezinin olduğunu ve onların da sadece fiyat bilgisi verdiklerini söylediler. 'bir araştıralım, size döneriz' dediler.
Ancak 4 gündür ne arayan var ne soran.

Ümit
28 Ocak 2025 17:48
Fahri sonuçtan hiç memnun değil

Reeder Yeni Aldığım TV'de Yazılım ve Servis Sorunları Yaşadım

Reeder 55 TV Arızası Sonrası Değişim Talebim Reddedildi, Mağdur Oldum

Özcan
24 Haziran 2024 23:39
Reeder TV Kanal Düzenleme Sorunu
Laz sonuçtan hiç memnun değil

07 Mart 2025 20:32

Reeder Kategorileri