Rapsodi Mobilya'da Sürekli Kırılan Ayaklar Ve Yırtık Dikişler

02 Aralık 2024 22:01

Rapsodi'den geçen yıl oturma grubunu aldık, hem yatak oluyor. Orta ayağı kırıldı, değiştirildi; tekrar kırıldı, tekrar değiştirildi. Makas yerlerinden yırtıktı, ustalar 'burası bu şekilde olur' dediler. Eşim hep şikayetçiydi, 'bunun üzerinde oturmak güven vermiyor' diye gelen ustalara.

Meğer ön ayakları da kırılmış.

Şu ayrıntıya gireyim: Bu odayı çok az kullanıyoruz çünkü oğlum ders çalışıyor ve kendi bazası var, çalışma masası ve sandalyesi var. Belki bazı ailelerin 1 yıl kullandığını biz 10 gün gibi görebilirsiniz. Hanım bir de koltukların üzerini örtüyor (yani süs gibi duruyor).

Mağazaya gittik, ne görelim: Makas yerleri dikişli, kasası muntazam, ortaya 2 ayak yapılmış, ön ayakları daha düzgün (biz mobilyacı olmadığımız halde). Mağazaya şikayetimizi ilettik. Mağaza, Konya'da bulunan Rapsodi fabrikasına yönlendirdi. Fabrikaya vardık. Müşteri sorumlusu ve Ar-Ge sorumlusu bayan iki arkadaşla görüştük. Biz mobilyadaki sıkıntıları anlattık. Kendileri bu ürünün hatalı ürün olduğunu kabul ettiler. Bu ürünün misliyle değiştirilmesini istedik. Bize değiştiremeyeceklerini, Tunus modelinde sıkıntı olduğunu, toplattıklarını söylediler. Buna rağmen bize tamir edeceklerini söylediler. Biz de dedik, 'bu hata bizim değil, ürün sizin.'

'Siz hatanızı da kabul ettiniz. Niçin misliyle değiştirmiyorsunuz?' dedik. 'Kumaşınız da yırtık, ayakları kırık, kasası sağlam değil.'

Şu an Tüketici Hakem Heyeti'ne müracaat için evraklarımı hazırlıyorum.

03 Aralık 2024 09:51 (Şikayetten 11 saat sonra)

Yaşadığınız olumsuzluktan dolayı üzgünüz Şikayetiniz ilgili birimler tarafından takip edilmektedir. Şikayetinizin sonuç bilgisi paylaşılmak üzere en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Rapsodi Mobilya Müşteri Hizmetleri

Rapsodi Mobilya'dan Aldığım Köşe Takımı Hayal Kırıklığı Yarattı

26 Nisan 2025 15:59

Rapsodi Mobilya Garanti Sürecinde Eksik Ve Yetersiz Hizmet

17 Haziran 2025 22:50
İrfan sonuçtan hiç memnun değil

02 Kasım 2024 10:44
Rapsodi Mobilya Koltuk Takımında Renk Solması Ve Servis Sorunları
Fahri sonuçtan hiç memnun değil

Rapsodi Mobilya Garanti Kapsamında Olan Üründen Servis Ücreti Talebi

29 Mart 2024 18:13