Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Rampage Drive RS+ Birçok Oyunda Çalışmıyor.

Emrah
12 Eylül 2024 21:03

Rampage Drive RS+ direksiyon setini çok büyük bir hevesle, izlediğim videolardaki "uygulaması gelecek" sözüne güvenerek satın aldım. Markaya ve ürünün kalitesine diyecek hiçbir sözüm yok. Ama teknik olarak bu kadar sorun yaşayacağımı bilmiyordum. Yanlış yaptığım bir şey varsa lütfen beni bilgilendirin. Euro Truck Simülatör 2, BeamNG Drive, Assetto Corsa, Truck And Logistics Simülatör dışında hiçbir oyunda çalışmıyor. Game Pass üzerinden oynadığım Forza Horizon 5, Farming Simülatör 22, Expeditions: A MudRunner Game; Epic Games üzerinden oynadığım SnowRunner; Steam üzerinden oynadığım Dirt 5, Dirt Rally oyunlarında kesinlikle çalışmıyor. YouTube.com'daki tüm videoları izledim ve denileni harfiyen yaptım. Kullanma kılavuzunu kaç kez okudum bilmiyorum. Madem tak çalıştırsa neden benim ürünüm istediğim, dilediğim, para verdiğim bu oyunlarda çalışmıyor. Ya hiç görmüyor seti ya da "FFB" özelliği çalışmıyor. Bakın rica ediyorum, biz de insanız heveslerimiz, hayallerimiz, geçim sıkıntılarımız, başka başka sorunlarımız var. Şurada iki oyun oynayıp kafa dağıtmak istiyorum, tek derdim hayattaki tek gayem buydu bu seti alırken. Durumum buna yetti bunu alabildim, niçin bu şekilde insanların hevesini kırıyorsunuz. Lütfen en kısa zamanda bir çözüm üretin, çıkıp birisi bir şey anlatsın. Keyif alacakken psikolojimi bozma noktasına gelip, kafayı yedirtecek bana. Artık oyun alma ve oynama hevesim dahi kalmadı, tek derdim acaba para verdiğimde karşılığını alabilecek miyim, oyunu acaba oynayabilecek miyim. Düşüncesi var aklımda. Avrupa'da muadili olan, fiziksel olarak benzeyen üründe sürücü bulunuyor, gidip araştırdım baktım, Bluetooth üzerinden bağlantısı var. Bizim cihazımızda ne zaman bu seviyeye ulaşacağız?

18 Eylül 2024 08:23 (Şikayetten 5 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz değerlendirilmek üzere kayıtlarımıza alınmıştır. Konu ile ilgili olarak teknik ekibimiz en kısa süre içerisinde size ulaşacaktır. Saygılarımızla! Segment Bilgisayar Dış Ticaret Ltd Şti Everest / Rampage / S-link

Yasin
Yasin

İnan ki benim aynı çözüm bulamadım tek sıtıntı Driver Sorunu gibi duruyor benim düşüncem Driver olsa bütün oyunları görür umut ediyorum Rampage Drive RS+ direksiyon kendi kendi istemsiz güç uygulyor ayarlaya bilsek Drive şart

Rampage Drive RS+ Direksiyon Seti İle Oyun Deneyimi Hayal Kırıklığı

Ahmet