Uğur sonuçtan hiç memnun değil

QNB Haberim Olmadan Adıma Kart Çıkartmış Bunu Kabul Etmiyorum

QNB Haberim Olmadan Adıma Kart Çıkartmış Bunu Kabul Etmiyorum
09 Ağustos 2024 14:02

Ben QNB bankasıyla ömrüm boyunca çalışmadım. Çalıştığım bankalar belli ve kartım da yok ama mesajlar gelip duruyor. Ben bilgilendirme veya yönlendirme zannediyorum, sonra mesajları kontrol ederken inceledim. Kart ekstre borcunuz diyor. Benim adıma borç falan gelirse, ben inanın hiçbir şekilde ödeme gerçekleştirmem. Sokaktaki o genç kızlar, oğlanlar gelip 'adınıza kart çıkıyor mu bakalım, edelim' diye yalvarıyorlar, kıramıyoruz. Adımıza falan kart çıkartmışlarsa, sorumluluk kabul etmiyorum. Borcum varsa silin, hesabım varsa silin. Benim banka hesaplarım zaten var, QNB ile işim olmaz. Mesaj olarak şöyle bir mesaj geldi: Son 4 hanesi 7197 olan CardFinans Kartınızın Dönem Borcu: 305.11 TL Asgari Borcu: 123.00 TL Son ödeme Tarihi: 19/08/2024. QNB Finansbank B016 12. Hesapları inceleyin, hesap hareketlerime bakın, hiçbir hareketim olamaz. Adıma çıkan QNB kartları kabul etmiyorum. Borçları kabul etmiyorum. Yetkili kişiler dönüş yapsın, gerekli açıklamayı yaparım. Mahkemeye gidecekse de gitsin, ben hiçbir harcama dahi yapmadım.

09 Ağustos 2024 14:07 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

01 Şubat 2024 17:40
Firat sonuçtan hiç memnun değil

07 Şubat 2025 16:31
Kredi Kartı Borcu Yanlış Yönlendirildi, Ek Hesap Faizi Yüklendi!

18 Nisan 2025 11:43
Oyun sonuçtan hiç memnun değil

15 Şubat 2025 00:05
QNB Finansbank'ta Güvenlik Zafiyeti Ve Yanıltıcı Bilgilendirme
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

QNB Banktan Cevapsız Ve Sessiz Aramalarla Rahatsız Ediliyorum

18 Temmuz 2025 14:46