Selma sonuçtan hiç memnun değil

Yataş Puffy'de Eksik Montaj Ve İlgisizlik Sorunu

Selma
31 Ekim 2024 10:53

Yataş Puffy Westpark İzmir'den 19.09.2024 tarihinde almış olduğum Mood Flex başlıklı bazanın, başlık montaj vidaları eksik geldi. Teslimatta tutanağa eksik olduğu yazıldı. Aldığım bayi, kendilerine eksik bilgisinin verildiğini söyledi. 1,5 aydır gerek telefonla gerekse mağazaya giderek bu konuyu hatırlatmama rağmen bir sonuca ulaşamadık. Siparişi alan A*** Hanım işten ayrılmış, yerine gelen M**** Hanım konu ile ilgili bilgisi olduğunu ve bizi arayacaklarını söyledi ancak bir gelişme olmadı. Çalışanlar sürekli değişiyor, mağaza müdürü veya daha yetkili birine ulaşma şansımız olmuyor. Satıncaya kadar ilgili ama sonrasını desteklemeyen bir mağaza. Yataş'ın marka değerine uymayan bir mağaza. Hem de konsept mağaza olarak geçiyor. Bu mağazadan defalarca alışveriş yaptım, ilk kez eve teslim bir ürün aldım ve sonuç sıkıntı oldu.
Yataş Puffy müşteri hizmetlerini de aradım ancak hiç yardımcı olmadılar. Adınıza bir kayıt bulunamadı dediler. Ayrıca gelen montaj ekibi ürünü tanımadığı için bazanın etrafındaki cırtcırt bantlara yatağı koyup kumaşının tiftiklenmesine neden oldu. Bu baza, kumaşı çıkarılabilen bir bazaydı. Baza ve başlık kumaşını takmadılar, gelen paketin yastık vs olduğunu düşünmüşler. Onlar gittikten sonra biz yatağı kaldırıp kumaşları takmak zorunda kaldık.
Bir an önce sorunun giderilmesini arz ediyorum.

04 Kasım 2024 08:47 (Şikayetten 3 gün sonra)
04 Kasım 2024 08:52

Puffy Yatak Mağazasında Teslimat Sorunu Ve İletişimsizlik

Burcu
04 Mart 2025 14:10
Necla sonuçtan hiç memnun değil

Yataş Puffy'den Aldığım Bazanın Kusurları Giderilmiyor, Mağduriyetim Sürüyor

Necla
26 Ağustos 2025 18:03
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ayşegül
13 Temmuz 2023 08:49