17 Temmuz 2024 13:411.777

Techcity Bilişim Teknolojileri Techcity İade Kurallarına Uymadı Epttavm umursamadı
Aldığımız ürün açtığımız zaman ızgara üzerinde olması gereken jelatin yok ve kablosu açık olduğu için iade ettik. Firma ürün hijyen ürünü olduğu için geri iade ediyor. Ürünü detaylı incelediğimiz zaman ekte resim ve videolarda durumu göreceksiniz.
Firma tarafıma halen fatura göndermemiştir. Ve aynı ürün başkalarına da gönderilip aynı sorun yaşanıyor. Bu linkten görebilirsiniz.https://www.sikayetvar.com/techcity-bilisim-teknolojileri/techcity-bilisim-teknolojileri-techcity-iade-kurallarina-uymadi

Epttavm konuyu sürekli sürüncemede bırakıyor inceleniyor firma ile görüşüyoruz. Talep açalım ama sonuç yok.

Cayma Hakkı dışında kalan 6 ila 14 ay arasındaki iade talepleri için, ürünün teknik servise gitmesi ve servis tarafından iade kararı verilmiş olması gerekir. Bu ürün için servisin yapacağı bir şey yok. Ben normal iade süremde iade ettim. Başkasının iade ettiği ürünü gönderme adil ol hukuka uy.

Süleyman
Benzer Şikayeti Var
21 Ekim 2024 18:30

Merhabalar aynı durumu şu an bizlerde yaşıyoruz aynı satıcı ile Epttavm günlerdir mağdur ediyor. Sizler bir çözüme kavuşabildiniz mi acaba geri dönüşünüz şimdiden çok teşekkür ederim.

Epttavm Ve Techcity Bilişim İle Yaşadığım Hayal Kırıklığı: Kullanılmış Ürün Ve İade Sorunu

6 Aralık 2024 15:582.267

Epttavm, sattığı ürünün kalitesi ve yeni olup olmadığı konusuyla ilgilenmeden sizi ayıplı mal satan firmalarla baş başa ...

1 Destek

Epttavm Ve Techcity Bilişim Teknolojileri Ne Kadar Güvenilir!

18 Nisan 2024 16:333.756

EPTTAVM internet sitesi üzerinden Techcity Bilişim Teknolojileri İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi'nden JBL Quantum...

2 Destek1 Yorum

Epttavm'den Aldığım Ütüde Hayal Kırıklığı: Eksik Belgeler Ve Çalışmayan Buhar Fonksiyonu!

27 Şubat 2025 07:131.064

Epttavm üzerinden Techcity adlı mağazadan Tefal GV9720 adlı buhar kazanlı ütü aldım. Görsellere de eklediğim ve satıcını...

Tümünü Gör

Özer
Epttavm Şüpheli Ürün Satışı Destekliyor

Epttavm ŞüpheliÜrün Satışı Destekliyor

Hüseyin
PttAVM Hasarlı Paket İadesi!

PttAVM HasarlıPaket İadesi!

Aziz
Epttavm Kırık Çıkan Ürünüm Değiştirilmedi!

Epttavm KırıkÇıkan Ürünüm Değiştirilmedi!

Kürşat
Epttavm Orijinal Diye Satılan Ürün