İsmet sonuçtan hiç memnun değil

PttAVM PTT. AVM Den Almış Olduğum Curaprox 5400 Diş Fırçası

İsmet
01 Ekim 2024 14:22

PTT AVM'nin internet sitesinden 09.08.2024 günü 2 adet Curoplax 5400 Ultra diş fırçası, 11.09.2024 günü 2 adet Curoplax 5400 diş fırçası aldım. İlk gelen siparişteki diş fırçasını kullandım ancak diş fırçasının kılları çıkmaya başladı, ilk siparişte gelen 2. diş fırçasını da kullandım, onun da kılları çıkmaya başladı, kullanamadım. 2. siparişi açmadım. EPTTAVM'nin 4441788 numaralı telefonunu aradım, durumu anlattım. Bu konuda yardımcı olamayacaklarını, 14 günlük iade süresinin bitmiş olduğunu söylediler. d*****@pttavm.com adresine mail attım. Kesinlikle bu konu hakkında yardımcı olamayacaklarını söylediler. Ben de eczaneden aldığım hiçbir diş fırçasının böyle olmadığını, ilk kez sizden aldığım diş fırçasının kıllarının çıktığını belirttim. Çakma bir ürün mü yoksa standart dışı mı bu ürün? Bu ürün İsviçre'den geliyor. Bugüne kadar böyle bir olayla karşılaşmadım. Diş fırçalarının incelenmesini istedim, reddettiler. Böyle bir işleyişlerinin olmadığını söylediler. Ben vermiş olduğum ücretin iadesini, ayrıca açmadığım 2 adet diş fırçasının kendilerine iadesini istedim. Onu da kabul etmediler. Her şeyi reddediyorlar. Ben mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

Esat sonuçtan hiç memnun değil

Epttavm Ve Plus Adlı Satıcı Pişmanlığı

28 Mayıs 2024 12:52
İzel sonuçtan hiç memnun değil

İzel
24 Eylül 2024 17:50