Ersan sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2024 18:06

Epttavm üzerinden Blackisard satıcısından sipariş kodu:
PTT-B4LD8SN2V-271224
sipariş tarihi:
27/12/2024 15:33
sipariş tutarı
614,25 TL tutar ile Seaguar Stealth Gray pe 8 Örgü Spin İp Misina Gri 150 mt ip misina aldım, fakat blackisard satıcısı ürünü ilk önce stokta yok diye sonra yazışmak sonucunda anlaşıldı ki sitedeki indirim sonucu ürünün indirimini bunlar yapmamış falan, siparişi iptal ettiler, yüksek fiyata satarken ürün var indirimli fiyat olunca ürün yok, hocam burası muz cumhuriyeti mi, ürünü yasal siteye koyacaksın sonra ben para bağlayıp alacağım, sonra şaka gibi iptal edeceksin, benim mağduriyetim ne olacak, beni ilgilendirir mi senin stoğun veya indirimin, ticaret Bakanlığına sesleniyorum böyle işletmelere müşteri mağduriyeti ve dalga geçer gibi iş görmelerinden dolayı büyük cezalar versinler bir daha böyle işler yapamasınlar.

Serdar
Serdar

Aynı durumu şu an ben yaşıyorum bu Epttavm deki blackisard satıcısının yazıklar olsun diyorum başka bir şey demiyorum.

Ersan

Ticaret Bakanlığının piyasa ve tüketiciyi koruma birimi var oraya bildir e devlet üzerinden, bunları şikayet etmezsen aynı şeyi vatandaşa yapmaktan geri durmazlar.

Umut sonuçtan çok memnun

17 Temmuz 2023 18:22
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

25 Ocak 2024 17:39

Express Hırdavat (staxx Power) Ve Epttavm