Seda sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2023 00:59

Sayın Bay/Bayan,

Merhaba

Referans: 2400177-69040 26.11.2023

Tahmini teslim tarihi: 05.12.2023 - 10.12.2023

Son Bildirim - Bu e-posta, teslimatınızın halen vaktinin geldiğini size bildirir.

Gümrük vergilerinin (60₺) ödenmemesi nedeniyle paketiniz 01.12.2023 tarihinde teslim edilememiştir.

Girişi yeniden programla

Paketiniz geldiğinde bir e-posta veya SMS alacaksınız, paketinizi aldığınızda sizden kimlik belgesi istenecektir.

Güvendiğiniz için teşekkürler,

Ek hizmetler için lütfen buraya tıklayarak Gönderinizin Takibi bölümüne bakın, müşteri Hizmetleri.

© 2023 Turkish Post. Tüm hakları saklıdır.

Bu şekilde birkaç e-posta aldım. Beklediğim bir kargo vardı ve boş bulunup tıkladım. Daha sonra hata yaptığımı fark edip çıktım adresten ve bu olayın üzerine telefon numarama bir mesaj geldi. Bu ve bunun gibi mesajlar, kargo, e-posta alışverişi vb. hiçbir bağlantım yoktur ve hiçbir kargo siparişi vermedim. Bilgim dışında ismim, telefonum vb. kullanılarak yapılan işlemlerden dolayı, tüm haklarım saklı kalmak kaydıyla şikayetçi olduğumu beyan ederim. Hiçbir şekilde kargo, paket vb. siparişim olmamıştır. Aslı olmayan bir e-posta atıldı ve kullanmadığım bir e-posta hesabıma gönderildi. Adıma yapılacak işlemlerden asla sorumlu değilim, şikayetçiyim.

Tr Game
Tr Game

Banada böyle mesajlar geliyordu ben gerekli makamlara ihbar ettim

Ecem sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2023 22:49

PTT Kargo PTT Ve Turkishpost Mail