PTT Kargo Gümrük Vergisi Ödenmedi Maili Altında Para İstiyor

Simge
26 Kasım 2023 15:5414.644

E-posta şirketi: Turkish pos Referans: 24***177-6***40 Tahmini teslim tarihi: 25.11.2023 - 28.11.2023

Son bildirim - Bu e-posta, teslimatınızın zamanının geldiğini size bildirir.

Gümrük vergilerinin (60₺) ödenmemesi nedeniyle paketiniz 24.11.2023 tarihinde teslim edilememiştir. Paketiniz geldiğinde bir e-posta veya SMS alacaksınız. Paketinizi aldığınızda sizden kimlik belgesi istenecektir. Güvendiğiniz için teşekkürler.

Ek hizmetler için lütfen buraya tıklayarak 'gönderinizin takibi' bölümüne bakın. Müşteri hizmetleri 2023 Turkish pos. Tüm hakları saklıdır. Paketiniz teslim edilmeyi bekliyor, no1-tr418**33.

Planlanan teslimat tarihleri: 13.11.2023 - 15.11.2023 teslimatınız hâlâ beklemede! Gümrük vergilerinin (60₺) ödenmemesi nedeniyle paketiniz 13.11.2023 tarihinde teslim edilememiştir. Paket adresinize ulaştığında bir e-posta veya SMS alacaksınız. Paketinizi almak için geçerli tarihten itibaren 3 gününüz olacaktır. Paketinizi teslim alırken kimlik belgesi göstermeniz istenecektir.

Ek hizmetler için buraya tıklayarak 'gönderinizi takip edin' bölümüne bakın.

Güveniniz için çok teşekkür ederiz, şeklinde iki adet mesaj aldım. Bu ve bunun gibi mesajlar, kargo, e-posta alışverişi vb. Hiçbir bağlantım yoktur ve hiçbir kargo siparişi vermedim. Bilgim dışında ismim, telefonum vb. Kullanılarak yapılan işlemlerden dolayı, tüm haklarım saklı kalmak kaydıyla şikayetçi olduğumu beyan ederim. Hiçbir şekilde kargo, paket vb. Siparişim olmamıştır. Aslı olmayan bir e-posta atıldı ve kullanmadığım bir e-posta hesabıma gönderildi. Adıma yapılacak işlemlerden asla sorumlu değilim, şikayetçiyim.

Yorumlar(10)

Bilal
Bilal
13 Ocak 09:42

Mesajın gönderildiği hesap sahte. Gerçek dışı bunlar. PTT ile alakası yok

Orkide
Orkide
11 Ocak 17:07

Bana da aynı içerikte iki mesaj geldi Bu ve bunun gibi mesajlar, kargo, e-posta alışverişi vb. Hiçbir bağlantım yoktur ve hiçbir kargo siparişi vermedim. Bilgim dışında ismim, telefonum vb. Kullanılarak yapılan işlemlerden dolayı, tüm haklarım saklı kalmak kaydıyla şikayetçi olduğumu beyan ederim. Hiçbir şekilde kargo, paket vb. Siparişim olmamıştır. Aslı olmayan bir e-posta atıldı ve kullanmadığım bir e-posta hesabıma gönderildi. Adıma yapılacak işlemlerden asla sorumlu değilim, ben de şikayetçiyim.

Ayşegül
Ayşegül
4 Ocak 2025 00:55

Bana da az önce geldi, linke tıkladım umarım bir şey olmaz :(

Latife
Latife
3 Ocak 2025 10:45

Bana da geldi 2 3 kez spam halinde PTT olunca insan ciddiye alıyor ama linki tıklamadım araştırdım ve yorumlarınızı gördüm. Ben de şikayetçiyim. Hiçbir alışveriş yapmadım. Ve sorumluluk kabul etmiyorum. Tehlike arz ediyor.

Duygu
Duygu
4 Aralık 2023 23:55

Mailin en Altına inince hike aboneliğinizi başarıyla onaylamak için size link gönderdik diyor. Bu hike nedir bilen var mı? Hollanda'dan geliyor mesaj.

Seda
Seda
2 Aralık 2023 00:58

Aynı mesaj ve mail banada geliyor bu aralar 2 3 defadır.

Şeymaa
Şeymaa
30 Kasım 2023 21:25

Aynı mail gün içinde bana da geldi ve herhangi bir şey almamıştım, yazılan ücrete kadar aynı maalesef.

Kader
Kader
29 Kasım 2023 22:35

Bana da az önce aynısı geldi yalnız değilmişim. Ne demek istiyor anlamadım şikayet varı incelemek istedim bu sebeple.

Gümrük Kargo Ödenmedi Maili İle Yolsuzluk

Feyza
18 Kasım 2023 14:018.034

E-mail şirketi: Turkish Pos Referans: 24***177-6***40 Tahmini teslim tarihi: 05.11.2023 - 06.11.2023 Son bildirim - bu ...

1 Destek

PTT Kargo Teslim Edilmeyen Paket Ve İstenmeyen Mesajlar

Hatun
14 Kasım 2023 00:558.578

E-mail şirketi: turkish pos referans: 24***177-6***40 tahmini teslim tarihi: 05.11.2023 - 06.11.2023 son bildirim - bu ...

1 Destek1 Yorum

PTT Kargo Gümrük Vergilerinin (60₺) Ödenmemesi!

Fatih
7 Ocak 2024 01:328.375

''Sayın Bay/Bayan, Merhaba, Referans: 2400177-***** Tahmini Teslim Tarihi: 05.12.2023 - 10.12.2023 Son Bildirim - Bu e...

Öne ÇıkanKonular

PTT Kargo Kategorileri