PTT Kargo Başkent Ankara Kdm Ürünümü Göndermedi

17 Mayıs 2024 10:39

Dağıtımda dendi ama bütün gün evdeydik. Kimse gelmedi. Sonra kimseye ulaşılamadı diye, ürünü şubeye geri göndermişler. Tamamen sorunlu şirket. CİMER'e kadar yazdım. Başkent Ankara kdm tamamen sorumsuz. İnsanları mağdur bırakan yer. Yazıklar olsun kaç defa oldu.

profile profile

Yorumlar (5)

Nagihan
Nagihan

12 temmuzda Ankara kdm den dağıtıma çıkan kargom, evde olduğum halde aynı gün evde yoktu bildirimiyle teslim edilmedi. 14 Temmuz da tekrar dağıtıma çıktığı söylendi fakat yine aynı mesajı aldım. Hiçbir şekilde aradığımda telefonu açan yok. KP05696546795 numaramla birlikte kdm merkezi hakkında ve ayrıca bölge dağıtıcısı hakkında gerekli resmi şikayetlerimi yapacağımı bildirir yorumumdur.

Gülay
Gülay

Ben de aynı durumu yaşadım ürünlerime ulaşamıyorum kdm de olduğu yazıyor ama en yakın şubeye bırakmalılardı hiçbir şeyi düzgün yapmıyorlar

Ulaş

Ürün kaybolmamış Allah'tan bizim kargo gibi çok kötü firma

Ramadhan
Ramadhan

Merhaba. Benim kargomu Perşembe İstanbul'dan Ankara'ya gönderildi. Ama şimdiye kadar hiç gelmemiş. PTT Kargo takıp''e baktığımızda, Teslim için gelmiş yazıyormuş, evde yoktuk ve kapıda mesaj bıraktığını söylüyormuş ama biz o kargoyu beklemek için evde hiç çıkmadı ve o PTT çalışılanı hiç görmedik ata kapımızda hiçbir yazı yoktur.

Düşman başına böyle firma

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Başkent Ankara Kargo Dağıtımında Sorumsuzluk Ve Mağduriyet

İbrahim