Demet sonuçtan hiç memnun değil

Pronto Tur İle Hayal Kırıklığı: Dubai Turu Fiyaskosu

21 Kasım 2024 22:06

Pronto Tur'dan 2 ay öncesinden 12 Kasım tarihli Dubai turu satın aldık. Gitmeden 2 gün önce, yani son dakika, yola çıkıp İstanbul'a geldiğimde zor durumda bırakıldım. Pasaportu aldığım zaman başım kapalıydı, şu anda açığım. Vize almak için illaki kapalı fotoğraf istediler. Dubai polisinin kapalı fotoğraf isteyebileceğini söylediler. Gidip kapalı fotoğraf çektirip kendilerine gönderdim. Sonrasında araştırmalarımda asla böyle bir şey olmadığını, Dubai'nin asla böyle bir katılıkta olmadığını, yapılanın kişisel haklara aykırı olduğunu öğrendim. Tecrübesiz bir tur olmadığını düşünüyorduk. Asıl sıkıntıyı gittiğimizde yaşadık. Farklı otellerde kalan insanları sadece tek bir tur otobüsü toplayıp geri bırakıp gezdirdi. Biz gezmek yerine belediye otobüsü gibi insanları otellerine dağıtmakla ve onları geri toplamakla geçti vaktimiz. İnsanların keyfi yettiğinde otobüse dönmeleri de cabası oldu. Gittiğimiz yerlerde gezmeye vaktimiz kalmadı, bazı noktaları pakette olmasına rağmen önünden geçmek zorunda kaldık. Sadece tur rehberimiz E**** Bey'e teşekkür ederiz. Tek başına epey savaş verdi. Gittiğinizde Dubai yerine otel otel gezmek isterseniz bu turu tercih edebilirsiniz. Sıkıntıları bildirmemize rağmen cevap verme tenezzülünde bile bulunulmadı. TÜRSAB başta olmak üzere gerekli yerlere bildireceğim. Koca tatilimizin yarısı hiç oldu.

25 Kasım 2024 10:59 (Şikayetten 3 gün sonra)
Demet
25 Kasım 2024 13:29

Siz öneride bulunmadınız bu şekilde korkuttunuz. Son dakika bana yeniden kapanıp fotoğraf çektirdiniz ne hikmetse sizden başka böyle bir ihtimalle dahi karşılaşan yok. Otel otel geziceğimizi önceden bildirecektiniz o zmn biz safariyi bile ucu ucuna yaptık bekleyeceğiz diye hava karardı resim bile çekinemedik doğru dürüst. İnsanlar bunları bilsin ona göre sizi tercih etsinler. Sizde derdinizi TÜRSAB'a anlatırsınız bu saatten sonra

Selin sonuçtan hiç memnun değil

Pronto Tour İle Hayal Kırıklığı: Eksik Hizmet Ve İlgisiz Rehber

09 Aralık 2024 10:47

11 Mart 2024 23:09
Nihat sonuçtan hiç memnun değil

Prontotour İle Hayal Kırıklığı: Dubai Turu Deneyimi

11 Ocak 21:02
Prontotour İle Hayal Kırıklığı: Dubai Turu Deneyimi
Hande sonuçtan hiç memnun değil

05 Mart 2024 10:55
Melike sonuçtan hiç memnun değil

Prontotour İle Hayal Kırıklığı Yaşadım

09 Aralık 2024 14:58