Melike sonuçtan hiç memnun değil

Prontotour İle Hayal Kırıklığı Yaşadım

09 Aralık 2024 14:58

Pronto Tour'dan 3 Aralık - 7 Aralık tarihleri arasında Dubai turu aldım. Turdan memnun kalmadım. Yurt dışı turları için Pronto Tour benim için hayal kırıklığı oldu. Turda başıboş kaldık. İlk gün ekstra turlar için paralar toplandı ve 6-7 farklı turla birlikte tur yaptık.

Toplama kampı gibiydi. Benimle birlikte çok daha ucuza tur alan insanlar j****, t******, g****** gibi isimlerle birlikte tur yaptık. Ben Pronto Tour daha iyi diye daha fazla para verdim. Turu aldım ama maalesef toplama kampının içine düştüm.

Rehberimiz a**** y*****da başımızda değildi. Başka başka insanlar rehberlik etti. Bu turdan hiç memnun kalmadım. Her şey kötüydü. Ne diyeyim sizlere.

10 Aralık 2024 16:44

Mısır turu şikayetleri 3aralık 7 Aralık tarihlerinde Pronto turdan tur aldım tam bir hayal kırıklığı bir daha yurt dışı turlarımı Pronto turdan almayacağım kimseye de tavsiyede bulunmam toplama kampında gibiydik her şey kötüydü rehber sürekli değişti gittiğimiz yerlerden bilgi alamadık sığ cevaplar bir kere gidiyorsun bilgi alışverişi çok kötüydü ekstra turlardan para toplama işini çok iyi yaptılar onun dışında hizmet kalitesi çok düşüktü hayal kırıklığı

profile profile
12 Şubat 14:35 (Şikayetten 2 ay sonra)

Değerli Misafirimiz, Şikayet ve önerileriniz ile ilgili taleplerinizi Müşteri temsilciniz veya Misafir ilişkileri departmanımız ile görüşebilirsiniz. Saygılarımızla Prontotour

Melike
12 Şubat 14:46

Sizin bana dönüş yapmanız lazım benim sizin arkanızdan gelmem değil

Selin sonuçtan hiç memnun değil

Pronto Tour İle Hayal Kırıklığı: Eksik Hizmet Ve İlgisiz Rehber

Selin
09 Aralık 2024 10:47

Gül
11 Mart 2024 23:09
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Sibel
28 Mayıs 2024 09:21
Nihat sonuçtan hiç memnun değil

Prontotour İle Hayal Kırıklığı: Dubai Turu Deneyimi

Nihat
11 Ocak 21:02
Prontotour İle Hayal Kırıklığı: Dubai Turu Deneyimi
Demet sonuçtan hiç memnun değil

Pronto Tur İle Hayal Kırıklığı: Dubai Turu Fiyaskosu

Demet