Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Buzdolabı Ayıplı Mal Satışı

Profilo Buzdolabı Ayıplı Mal Satışı
26 Temmuz 2024 20:54

18 Haziran da N11 satış platformunda Profilo buzdolabı 453 litre aldım. Aldıktan sonra 1 hafta sonra buzdolabı alt kısmı ürün deforme ve iç tarafında buzlanma nedeniyle için bütün ürünler kullanılmaz hale geldi. Müşteri hizmetleri ni aradım. Bir video gönderdiler. Sensörü bahane ettiler yine düzelmedi. Servis geldi onlarda sensörü bahane ettiler. Ve 24 saat boyunca buzdolabı fişi çekildi. Bütün ürünler dışarıda kaldı. Yine buzlanma ve ürünlerin deforme olmuş. Tekrar servis çağrıldı. Buzdolabının belirli bölümlerine cihaz bırakıldı. Çarşamba bırakılan cihazlar cumartesi günü çıkarıldı. Yapılan kontrollerde buzdolabı termostat bozuk olduğu tespit edildi. Buna istinaden 1 aydır Yeni aldığım Profilo buzdolabı resmen eziyete dönüştü. Fabrikadan ürün kontrolleri yapılmadan satışa sunuldu ve ayıplı mal satılmıştır. Sanki sorumlu biziz diye ürünün parça değişimi ni önerdiler. Ben bunu kabul etmiyorum ürünün yenisiyle değişimini talep ediyorum ve ücretini iade edilmesini talep ediyorum. Profilo buzdolabı sürekli sıkıntılı olan bu ürünlerini piyasadan niye toplamıyor. Bizim ülkemizde ürün satarken iyiler, sıkıntı olduğunda ortada kimse yok. Tüketici kanunu takan yok.

27 Temmuz 2024 10:27 (Şikayetten 13 saat sonra)

27 Temmuz 2024 23:16

Müşteri memnuniyeti sıfır. Ürünle ilgili firmadan kaynaklanan sorunu çözülmedi. Kontroller sağlanmayan ürün satarken iyiler sıkıntı olduğunda ortada kimse yok. 1 aydan fazla oylama sonucunda yine bir çözüm yok ürünün değişimi ve iadesine verilmesini talep ediyorum. Aksi takdirde Tüketici Hakları Hakem Heyeti başvuracağım. Onarımı kabul etmiyorum. Sıfır ürün aldığım buzdolabının yenisiyle değişimini talep ediyorum.

Murat
Murat

Bende de aynı sorun var kardeşim alttan buzluklu almıştım Profilo garantisi doldu 4 yılında buzlanma yapmaya başladı servisi çağırdım geçtiğimiz 2024 Şubat ayında ana kart değiştirdiler 3000 TL masraf ettim üzerine 20 sefer geldiler testo koydular ara bölmeye sünger taktılar sorun giderildi 3 ay önce dediler halen sorun devam ediyor 20 günde bir dolabı kapatıyorum buzunu erittirip açıyorum artık yıldım

Selçuk
05 Nisan 2024 10:40