Ayşegül sonuçtan memnun

Manavgat Profilo Yetkili Servisi

23 Nisan 2024 16:16
Ayşegül'ün Teşekkür Mesajı
“Uzun uğraşlar sonucu makinem tamir edilip bugün teslim edildi. Profilo genel merkezi yetkililerine sorunumla ilgilendikleri için çok teşekkür ediyorum.”

Manavgat Profilo yetkili servisini yeni aldığım çamaşır makinesinin kurulumunu yapmak için çağırdım. Nasıl sakar elemanlarsa artık önce lavabonun altında bulunan su arıtma cihazının bağlantı yerini kırdılar. Kırılmayla birlikte mutfağın her yerine su fışkırdı, ardından eski makinemi koridora çekerken kaydırıp koca makineyi kapağının üstüne düşürdüler ve makinenin kapağı açılmaz hale geldi. Tekrar aradım başka bir servis geldi. Kontrol edildi ve evde tamir olamayacağını servise gitmesi gerektiğini söylediler.

Şeflerine sormaları gerektiğini belirttiler. Bayram dönüşü tekrar ulaştım telefonda bana hiçbir şey yapmayacaklarını makinenin kendi firmalarına ait olmadığını söylediler. Önceki makinem A**'ti. Her ne hikmetse daha önceki mesajlarıma cevap veren ve beni memnuniyet için arayan numara bu mağduriyetimi belirttiğim halde cevap vermeye tenezzül bile etmedi.

Çalışan ve kullandığım makinem şu anda kullanılamaz bir halde koridorda yaklaşık bir aydır bekliyor. Arıtma cihazıma zarar verdiler ama ben onlarla alakası olmadığını düşünerek servisi çağırıp ücretini kendim ödeyerek onu tamir ettirdim.

Ama makineyi çözebilecekleri halde sırf markasını bahane ederek uğraşmaya tenezzül etmediler. Bu mağduriyetimin en kısa zamanda giderilmesini istiyorum.

23 Nisan 2024 18:26 (Şikayetten 2 saat sonra)

24 Haziran 2024 21:26

Hala eski makinemden bir haber çıkmadı. En kısa zamanda yasal yollara başvuracağım

26 Haziran 2024 15:26

Nagehan sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Kurutma Makinesi Aparatı Talebimde Yetkili Servis İlgisizliği Ve Yanlış Yönlendirme

Nagehan
31 Temmuz 2025 15:55
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2023 11:07
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
12 Ağustos 2023 17:24