Perihan sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2024 15:44

Sayın Yetkili,
Profilo marka çamaşır makinemin garanti süresi bitmiştir. Makinem arızalandı, ücretsiz servis talep ettim. Servis gelip arızayı tespit edip 2000₺ ücret talep etti. Ben de bunu kabul etmiyorum. Bir beyaz eşyanın garanti süresi, standart olarak Tüketici Hakem Heyeti tarafından belirlenmiştir. Bu süre de on yıldır. Garanti süresi kapsamında beyaz eşyalarda meydana gelen arıza ve sorunlar, beyaz eşya markası teknik servisi tarafından ücretsiz tamir edilir.

Bu konuda gerekli desteği sağlayarak yasal haklarımın ihlal edilmemesini talep ediyorum. Aksi takdirde, Tüketici Hakem Heyeti’ne başvuracağımı bildiririm.
Saygılarımla,
P****** Ç****

18 Aralık 2024 16:45 (Şikayetten 1 saat sonra)

19 Aralık 2024 02:00

Size [email protected] mail gönderdim henüz dönüş olmadı

19 Aralık 2024 02:06
Garanti Süresi Sonrası Ücret Talebi Sorunu

Size [email protected] mail gönderdim henüz dönüş olmadı makinemin gövdesi tamamen paslanmış durumda garanti sürem bitmediği halde defalarca yetkili servisinize iletmeme rağmen yetkili servis tarafından konu dikkate alınmadı 18/12/2024 tarihinde genel müdürlüğünüz bir bayan müşteri temsilcisiniz tarafından arandım benimle pazarlık yapıldı 2000₺ değil de 1500₺ tl alırız dedi bende kabul etmedim yasal hakkımı kullanmak istiyorum dedim siz bilirsiniz dedi

Eyüp sonucu yetersiz buldu

05 Ocak 2025 14:22

Profilo Çamaşır Makinesi Garanti Sorunu Ve Ek Ücretler

Vehbi
19 Şubat 2025 16:28
Oktay sonuçtan hiç memnun değil

Oktay
18 Temmuz 2024 22:42