Pozitif Teknoloji (pt.com.tr) İle Negatif İletişim

06 Ağustos 2024 17:44

12 Temmuz 2024 tarihinde pt.com.tr üzerinden (Pozitif Teknoloji) Macbook Pro bilgisayar satın aldım. Kısa bir süre içinde hoparlöründe problem olduğunu fark ettik ve pt.com.tr (Pozitif Teknoloji) müşteri hizmetleriyle 31 Temmuz 2024 tarihi saat 16:10'da iletişime geçtik. Teknik servis ''30 gün içinde problem yaşadığımız için doğrudan değişim hakkımız olduğunu'' ve bizimle bir gün sonra telefon ile iletişim kuracaklarını söylediler. Ancak belirttikleri süre içinde dönüş yapılmadı; 02. Ağustos 2024 tarihi saat 09:26'da tekrar iletişime geçtik, taşınma aşamasında olduklarını ve tekrar bize geri dönüş yapacaklarını söylediler. Ne yazık ki yine dönüş yapmadılar.
Belirtilen 30 günlük değişim süresinin sonuna yaklaşıldığı için Apple Destek Çağrı Merkezi ile de iletişime geçtik; Pozitif Teknolojinin Apple'a bu konu ile ilgili herhangi bir bilgi mesajı iletmediğini öğrendik. Apple Destek Çağrı Merkezi de bize Pozitif Teknolojiye mail gönderdiklerini, maillerine bir cevap verilmediğini söylediler.
Bize değişim için belirtilen sürenin sonuna yaklaşmaktayız. Ancak mağduriyetimizin giderilmesi için şu ana kadar ciddi bir muhataba ulaşamadık. Apple gibi güçlü servis ve pazar altyapısına sahip bir organizasyonun bu durumda olması çok şaşırtıcı... Mağduriyetimiz giderilecek mi acaba?. Sesimizi duyan olacak mı?. Bir yetkiliden yardım bekliyoruz. Lütfen yardımcı olunuz...

06 Ağustos 2024 18:30 (Şikayetten 45 dakika sonra)

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Ayıplı Ürün Sonrası İlgisiz Ve Çözüm Sunmayan Mağaza Yaklaşımı Mağduriyet Yarattı

06 Temmuz 2025 09:10
ayipli-urun-sonrasi-ilgisiz-ve-cozum-sunmayan-magaza-yaklasimi-magduriyet-yaratti-1.jpg
Ahmet sonuçtan çok memnun

02 Temmuz 2024 17:48
"Yaşamış olduğum sıkıntıyı müşteri temsilcilerine ilettim. Ardından Rıza Bey benimle hemen iletişime geçti. Kendisi sorunu çözmemde yardımcı oldu. Çok ilgili ve güler yüzlü yaklaştı. Aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Pozitif Teknoloji sattığı ürünün arkasında olan bir firma. Rıza Beye ve diğer ekip arkadaşlarına çok teşekkür ederim. Tekrar tercihim Pozitif Teknoloji olacaktır."

11 Mart 2024 15:07
Selin sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2024 13:25

09 Mart 2024 13:09