Ali sonuçtan hiç memnun değil

Stokta Görünen Ürün Teslim Edilmiyor: Müşteri Mağduriyeti

Stokta Görünen Ürün Teslim Edilmiyor: Müşteri Mağduriyeti
11 Aralık 2024 21:03

Porima3d.com üzerinden stokta göründüğü için 21 Ekim 2024 tarihinde bir 3B yazıcı siparişi verdim. Ertesi gün beni arayıp ürünün ellerinde bulunmadığını söylediler. Beklemem halinde ürünün bir hafta içinde temin edileceğini ilettiler. Ancak bugün 11 Aralık ve hâlâ ürün elime ulaşmadı. Firma, müşteriye göndermediği fakat parasını aldığı ürün için hiçbir çaba sarf etmiyor. Sadece ben aradığımda bilgi alabiliyorum. Ne bir e-posta, ne bir mesaj, ne de bir arama ile bilgilendiriliyorum. Parasını ödediğiniz ürün için bilgi alabilmek adına firmanın peşine düşmek zorunda kalıyorsunuz. Müşteriye verilen değer bu kadar. 1ay 20gündür ürün elime ulaşmadı ve kendileri de ne zaman geleceğini bilmiyor, her seferinde 1-2 hafta sonrasına öteleyip bekletiliyorsunuz.

12 Aralık 2024 02:33

Beraberinde aldığım filamentler tarafıma ulaştı ve internet sitesinde filamentlerle beraber yazıcı da bu kargoyla gelmiş gibi ifade ediliyor. "Teslim edildi" deniyor ama gelmedi.

09 Nisan 2025 11:23 (Şikayetten 3 ay sonra)
09 Nisan 2025 14:14

Yazdığım şikayeti tam olarak anlamadığınızı anlıyorum. Ben sipariş verdiğimde sitenizde stokta görünüyordu. Stokta görünen ürünü 3 ay sonra alabildim.

09 Nisan 2025 14:21

İthalat süreçleri marka distribütörleri tarafından yönetilmektedir efendim bizlere verilen terminlere istinaden ürünleri satışa sunmaktayız

Yorumlar (6)

Bekir
Bekir

Bende aynı şekilde bambu lab a1 Combo siparişi verdim. Aralığın son haftası kargoya verileceğini söylediler. WhatsApp'tan yazdığımda yoğunluktan dolayı gecikeceğini ve sürekli geçiştirmelik cevaplar veriyorlar net bir şey söylemiyorlar sizin ürünleriniz kargoya verildi mi.

Ali

Evet verildi fakat Porima ile herhangi bir konuyu çözüme kavuşturmak imkansız. Bambu lab marka yazıcıların distribütörü Genix. Porima bana sorunun Genix'te olduğunu söyledi. Bende Genix'e mail attım ve aynı gün kargolandı ürünüm. Porima firması müşteriyi bilgilendirme konusunda bile bu denli sınıfta kalmışken yarın bir gün yazıcıda bir problem olursa Porima ne kadar arkasında duracak, bize ne kadar destek çıkacak inanın bilmiyorum.

Erdem
Erdem

Niye cevap vermiyorlar buraya onu anlamadım cevap verip gönül alıp açıklama yapsalar bence bu kadar sıkıntı olmaz

Gökhan

Bende 21 Ekim'de Bambu Lab A1 yazıcı sipariş verdim, pazartesi "stocklara girdi, gönderme süreci başlatıldı dediler" perşembe oldu kargolanmadı bile. Pazartesiye kadar kargo edilmezse iptal edeceğim ve şikayette bulunacağım. Şeffaf olsalar sıkıntı olmayacak ama müşteriyi olayip ve yalan söylemek bir suçtur!

Gökhan

Yok iptal etmedim bekliyorum hala.

Murat
Murat

Hocam gelişme oldu mu yoksa iptalmi ettin siparişi

Sinan sonuçtan hiç memnun değil

3D Yazıcı Teslimatında Süreç Tıkanıklığı

Sinan
30 Ekim 2024 12:17
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Stokta Olmayan Ürün Satışı Ve İletişim Eksikliği Nedeniyle Mağduriyet

Yasin