Point Beach Hotel Otelde Yaşanılan Mağduriyetler

Hasan
27 Ağustos 2023 11:012.013

İyi olan bir şey olmaz mı inan ki yok.
25 Yıldır Turizm de hizmet ediyorum ve ilk defa böyle bir yorum yazmak zorunda kalıyorum.
Ama yazmalıyım ki gelecek olanlar bilgi sahibi olsun.
Çalışanların hiç mi birinin yüzü gülmez, otele girdiğin andan itibaren başlıyor ve barda durandan, şefe kadar hepsi Allah'a emanet.
Misafiri misafire, kendi müdürlerini de misafirlere çekiştiren bir çalışan personeli var.
Otel yönetimi desen dillere destan…
Odaları hiç söylemeyeyim. Hiç mi bakım olmaz.
Banyoda akmak için can çekişen bir su, akan suda zaten birikiyor.
Tek iyi yanı odaların kliması 😊
Asansörler desen sadece 3 kişiyi zor alıyor, zaten binmemek en iyisi ne olacağı belli değil.
Ortamda hijyen yok, kokan koku ise tarifi olmaz.
Restaurant bölümünde yemek esnasında çocuğumuzu köpek ısırıyor,
Sahipli otelin deniliyor ve polis çağırdığımızda köpek kaçırılıp götürüyorlar. Meğersem köpek sadece otel tarafından bakılan, hiç aşısı falan olmayan köpek çıkıyor. Bu da ayrın bir konu. (Restaurant da kocaman köpek olur mu).
Yemekleri yenilmeyecek kadar kötü.
Sabah Kahvaltısı ; gülünecek halde. Ne var deseniz sayacak veya yazacak bir şey bulamam.
Ama poğaça ile kahvaltı yapanlara haberim var 4-5 çeşit poğaça var. Poğaça yiyebilirler.
Akşam Yemeği ; Pide pişiren ve ızgara başındaki çalışanları görsen zaten elini değmezsin bile. Neden ; ellerinde yüzükleri, eldivenden habersiz, bir de ter döke döke görüntü vs vs.
Izgara yemeklerini yaptıklarında tüm mekanı koku sarıyor. Çünkü bir baca veya duman giden yer yok pencere açıyorlar 😊
Yemek almak için sıraya girip bayağı beklemeniz gerekiyor. Çünkü ızgaranın büyüklüğü evinizdeki aile mangalından az biraz büyük 😊
İnanın ki İçtiğiniz çay, su vs bile içilecek gibi değil. Çay bardağının altında hale etiket yapışık duruyor bardakla bütünleşmiş 😊
Otelin avantajlı tek durumu var, bulunduğu konumu.
Özet olarak Köpek ısırmasından dolayı gerekli şikayetlere başvurulduğu gibi diğer tüm kurumlara, medyaya vs gerekli tüm başvurular tüm belgelerle yapılacaktır.
Yani kısacası paranızı buraya harcamayın, paranızla yanınızda gelenlere mahcup olursunuz, tatiliniz burnunuzdan gelir. Sonra başka konularla uğraşır durursunuz.

Kemal
Kemal
5 Eylül 2023 17:09

Korkunç kötü

Magic Sun Hotel Pis Odalar Ve Kalitesiz Hizmet

Merve
2 Temmuz 2023 21:032.726

Ben tüm otelleri butik oteller dahil tatil yapmış biri olarak yazıyorum inan ki ben hayati ömrümde böyle bir otel görmed...

Hotel Helin Paramızı Resmen Çöpe Attık

Vildan
1 Temmuz 2024 15:073.267

Ailemle birkaç günlüğüne geldik. Öncelikle belirtmek isterim ki inanılmaz derecede pis bir otel. Ben bu kadar kirli pis ...