Club Sun Paradise Otel Aile Oteli Deneyimim: Kalabalık, Hijyen Sorunları Ve Yetersiz Hizmet!

02 Eylül 2024 13:49

Otelde 3 gün kaldık. Biz evli bir çift olarak üç tane çocuğumuz olmasına rağmen kafa dinlemek için geldik, evde bırakmıştık çocukları ama otele bir adım attık öyle bir çocuk kalabalığı vardı ki kafa dinlemekten bihaber bir yerdeydik. Otel aşırı derecede kalabalık ve tek bir turist bile yok, hatta Türk de yok, gerisini siz anlayın. Otel hijyen kurallarından bihaber, tepede konum olarak çok kötü bir yerde. Şöyle bir çıkalım yürüyüş yapalım dedik, yarı yoldan geriye döndük. Hani gezeyim farklı yerler göreyim denilecek bir yer değil, mahremiyet bölgesi gibi. Sadece karnımız doydu yemekleri ile ona şükür ettik. Havası aşırı nemli ve bunaltıcı. Öğlen yemekleri kötü, kahvaltı ve akşam yemekleri iyiydi fakat erkenden inip yer kapmanız lazım. Biz gittiğimizde ayakta kaldık, yer yoktu. Servis ile sahile götürdüler bizi, sahil aşırı derecede taşlı ve derin. Yakında ne market vardı ne tekel vardı. 3 gün kaldık, ne çarşaflar değişti ne ilgilenen vardı. Ben de sizler gibi yorumları okuyarak gittim ama ben gitmeden önce yönetimi aradım dedim ki bu yorumlara rağmen biz nasıl gelelim, bizi ikna edin. Onların cevabı da şu yönde oldu: Yönetim değişti, bizden önceki sistem çok kötüymüş, efendim şu an otelimiz çok harika dediler. Biz de inandık, gittik ama ne yönetim el değiştirmiş ne de otelde ufacık bir artı vardı. Yani çok kötüydü. Tam bir aile oteli, çocuk dolu, aileler salıyor çocukları, kim kime dum duma. Aşırı kirli odalar, mutfak ve havuz. Bir daha gider miyim? Asla. Oraya gideceğime Muğla tarafına giderim, kesinlikle daha iyi.

Türkoğlu sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2024 15:02

01 Temmuz 2024 15:07

Flora Garden Hotel Pişmanlıktır. Sıkıntılı Bir Hotel

28 Ağustos 2024 11:50

18 Ağustos 2024 13:30
Masal Bahçe Aile Tatilimizde Karşılaştığımız Hayal Kırıklıkları
Gülseren sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2023 21:13