İlayda sonuçtan çok memnun

Pluxee Gift Opet'te Kullanamama

Pluxee Gift Opet'te Kullanamama
16 Mart 2024 17:57
İlayda'nın Teşekkür Mesajı
“Müşteri hizmetlerinden Merve Hanım arayarak konuyla detaylı ilgilendi. Teşekkürler...”

Pluxee Gift uygulaması aracılığıyla şirketim tarafından yüklenen bakiyeyi Opet'te çek olarak aldım ve Ankara-İncek şubesinde ödeme yapmak istediğimde, Opet'in herhangi bir anlaşmaları olmadığını söylediler. Sodexo/Pluxee'nin ne olduğunu bile bilmiyorlardı. Uygulamayı ve kampanyayı göstermeme rağmen, bu şekilde ödeme alamayacaklarını ifade ederek çeki kullanmama izin vermediler. Tüm Opet istasyonlarıyla anlaşmalı olduğunuzu mu söylüyorsunuz yoksa bayilere gerekli bilgilendirmeyi mi yapmıyorsunuz? Eğer Opet istasyonlarında kullanım imkanı yoksa, farklı bir çeke çevirirdim. Müşterilerinizi yanıltmak gibi bir durum söz konusu olmuyor mu?

18 Mart 2024 13:04 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Tarafımıza ilettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en geç 1 iş günü içerisinde size detaylı bilgi vereceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi iletebilirsiniz.

18 Mart 2024 13:05

Merhaba İlayda Hanım, Şikayetinizle ilgili inceleme yapılarak sonucu telefon görüşmemizde tarafınıza aktarılmıştır.

İlayda
İlayda
18 Mart 2024 13:08

Deniz
Deniz

Tamamen aynı problemi "Nakkaş, Kuzey Marmara Otoyolu, 34540 Çatalca/İstanbul" şubesi Silivri istikametinde yaşadım. Normalde başka akaryakıt markasından indirimli yakıt alıyorum sadece Pluxee hediye çekim olduğu için bu şubeyi tercih ettim ama tüm ısrarlarıma rağmen denemeye tenezzül bile etmediler. Sözde onların şubesinde geçmiyormuş ama ikna edemedim, kredi kartımdan ödemek durumunda kaldım. Bilsem "Opet çeki" almak yerine başka bir markanın çekini tercih ederdim.

Koray
Koray

Merhaba sorun çözüldü mü bende kullanacağım ama dikkat etmem gereken bir şey var mı

17 Mayıs 2024 18:24
Pluxee Hediye Çekimi 1 Aydır Kullanamıyorum Ve Kimse Dönmüyor!
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Pluxee (Sodexo) Hediye Çeki Sorunu

22 Nisan 2024 10:49
Pluxee (Sodexo) Hediye Çeki Sorunu
Samet sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2024 20:53