Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Pluxee (Sodexo) Hediye Çeki Sorunu

Pluxee (Sodexo) Hediye Çeki Sorunu
22 Nisan 2024 10:49

Pluxee (Sodexo) uygulamasında şirketimin tanımladığı 2000 TL tutarındaki hediye çekini 2 aydır kullanamıyorum. Macfit'te kullanmak istediğimde 'promosyon kodu kullanıldı veya yok' şeklinde bir uyarı alıyorum. 2 aydır çağrı merkezini arayıp defalarca e-posta göndermeme rağmen hala bir çözüme ulaşamadım. Bu süreçte Macfit üyelik fiyatları arttı ve ben de zarara uğradım. Hala 'inceleme yapılıyor' deniliyor. Opet'te kullanmak istediğimde ise Opet'in böyle bir çekten haberi olmadığını öğrendim. Şirketime de bu durumu bildireceğim ki bundan sonra ödüllendirmeleri Pluxee üzerinden yapmasınlar.

22 Nisan 2024 13:32 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Tarafımıza ilettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en geç 1 iş günü içerisinde size detaylı bilgi vereceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi iletebilirsiniz.

22 Nisan 2024 13:32

Merhaba Hilal Hanım, Şikayetinizle ilgili inceleme yapılarak sonucu telefon görüşmemizde tarafınıza aktarılmıştır.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Pluxee Türkiye Hediye Çeki Dönüşüm Sorunu Ve Destek Eksikliği

07 Mart 2024 13:06
Pınar sonuçtan çok memnun

27 Mart 2024 20:53
"Pluxee ailesine, özellikle de Merve Hanım'a içtenlikle teşekkür etmek istiyorum. Süreçle ilgili oldukça mutsuz ve umutsuz hissederken, Merve Hanım bana yardımcı olmak için elinden gelenin en iyisini yaptı. Şikayetimi oluşturduktan bir saat sonra bana ulaştı ve o zamandan beri süreç hakkında beni düzenli olarak bilgilendirdi. Pluxee Müşteri Hizmetleriyle yaşadığım deneyimlerden sonra marka ile alakalı olumsuz düşünceler oluşmuşken, Merve Hanım'ın muhteşem desteği tüm olumsuz düşünceleri sildi. Kendinize çok iyi bakın Merve Hanım, size gerçekten minnettarım :)"

09 Nisan 2024 18:44
Pluxee Sodexo Beni Rezil Ettin
Semih sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2024 23:18
Sodexo Uygulamasında Hediye Çeki Sorunu