Şengül sonuçtan hiç memnun değil

Şengül
03 Haziran 2024 15:36

27 Mayıs saat 17:00 randevumuzda köpeğimizi İzmir Çiğli Ataşehir Mahallesi'indeki pink dog isimli pet kuaföre götürdüm. Daha önce birkaç kere götürdüğüm bir yerdi. Yanına yeni bir stajyer almıştı. Pet kuaför yanında olacağı için bir şey demedim. Yaklaşık 2 buçuk, 3 saat sonra köpeğimizi kuaför odasından çıkarttı. Ufak bir kaza oldu dedi. Köpeğin kuyruğunu tıraş ederken ufak bir kesik olduğunu söyledi.

Eve geldik, evde birkaç yerde kan görünce daha sonrasında köpeğin kafası kan içerisindeydi. Pet kuaförü aradım, köpeğin başka bir yerinde kesik var mı diye belirttim. Videosunu gönderdim, başka bir yerinde kesik olmadığını, sadece kuyruğunda ufak bir kesik olduğunu söyledi. Sonrasında gece veterinere götürdük, kuyruğundaki kesikten dolayı olduğunu belirtti ve kuyruğunun yarısının kesildiğini, sadece ucundan değil yarısının kesildiğini söyledi.

Kuyruğunu yalamaması ve yaranın kuruması için boyunluk takıldı. Hayvanı sıcaklar geldiği için rahat etsin diye tıraş ettirdik. Şimdi en az bir ay boyunlukla yemek, içmek, yatmak zorunda. Hayatını bir ay boyunca böyle devam ettirmek zorunda. Sonrasında iki gün bekledik, iki gün boyunca hiçbir şekilde arayıp sormadı.

Has Veteriner Kliniği (Mersin) Evcil Hayvan Tıraşında Hayal Kırıklığı Ve Stresli Deneyim

29 Ocak 2025 11:22
Buse sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2023 13:55
Lady Pet Coiffeur (Beşiktaş) Köpeğimin Bacağını Kesti
Gülseren sonuçtan hiç memnun değil

09 Mayıs 2025 00:36

Bab’s Pet Otel Memnuniyetsizliği