Buse sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2023 13:55

Bugün 3 aylık poodle cinsi kömür isimli köpeğimi tıraş ettirmek için evimin yakınında yer alan lady pet coiffeur isimli yere gittim. Yeni açılmış olduğu için denemek istedik. Ama köpeğimi kanlar içinde bulmanın yanı sıra, iş bilmezlik ve üste çıkmaya çalışan korkunç bir esnaf ile karşı karşıya kaldım. Poodle cinsi köpeğim kıvırcık ve yoğun tüy yapısına sahip, kullanılan makine köpeğimin derisini yüzmüş. Saatlerdir veterinerden çıkamıyoruz. Köpeğime anestezi verilip dikiş atıldı. Yaşadığı travma da cabası. Üzüntümüz tarif edilemez. Bütün bunlar yetmezmiş gibi bir de veteriner maliyeti ve yaşadıklarımızı anlatınca " köpeğiniz bakımsızdı." gibi bir üslupla karşı karşıya kaldık. Sosyal medyada paylaşmamam için yazılı kağıt bile talep ettiler bizden. Bir canın hayatı bu kadar ucuz değil.
Bu duyuruyu paylaşıyorum. İş bilmeyen herkes dükkan açar olmuş. Bu talihsiz deneyimimi üzülerek herkesle paylaşmak isterim.

Has Veteriner Kliniği (Mersin) Evcil Hayvan Tıraşında Hayal Kırıklığı Ve Stresli Deneyim

29 Ocak 2025 11:22
Gülseren sonuçtan hiç memnun değil

09 Mayıs 2025 00:36
Köpeğimin Tıraşında Yaşanan Feci Deneyim
Alya sonuçtan hiç memnun değil

01 Nisan 2025 14:20

Posvital Veteriner Kliniği Mağdur Etti