Pilsan Tery Bery Arka Teker Yalpalama Sorunu!

Serkan'ın Teşekkür Mesajı
Ertesi gün arayıp servise yönlendirdiler. Sorunlu parça serviste ücretsiz değiştirildi.
Serkan
16 Nisan 2024 20:10

Aralık ayında almış olduğum Pilsan tery bery marka akülü aracı havaların düzelmesiyle birlikte kullanmak istedim. Araç ileri geri hareket ederken arka sol tekerin yalpalama yaptığını fark ettim. Oğlum 1.5 yaşında daha kullanmadan böyle bir sorun yaşamak açıkçası beni üzdü. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

17 Nisan 2024 16:43 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Değerli müşterimiz, Pilsan olarak fikirlerinize değer veriyoruz ve ürünlerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Gerekli incelemeyi yaparak en kısa sürede tarafınıza bilgi vereceğiz. Pilsan’ı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla… Pilsan Plastik ve Oyuncak Sanayi A.Ş.

Serkan
25 Nisan 2024 17:09

Pilsan Akülü Aracın Direksiyon Parçası Kırıldı, Parça Desteği Talebi

Pilsan Akülü Tery Bery marka aracımızı yaklaşık 4-5 aydır kullanıyoruz. 10 gün önce direksiyon plastiği kırıldı. Ürünü E...

3 Yorum

Pilsan Akülü Arabada Geri Vites Ve Akü Arızası Üzerine Garanti Sonrası Mağduriyet

Söz konusu ürünün satın alındığı eski AVM’deki Carrefour bünyesindeki Toyzz Shop şubesi, AVM’nin yıkılması nedeniyle art...

1 Destek

Tümünü Gör
Pilsan Oyuncak Görseli Yanıltıcı Oyuncak Kutusu Ve İçeriği

Pilsan OyuncakGörseli Yanıltıcı Oyuncak Kutusu Ve İçeriği

Abdurrahman
Pilsan Yedek Parça Sorunu

Pilsan YedekParça Sorunu

Levent
Pilsan Eğlenceli Uçaklar Sıkıntılı!

Pilsan EğlenceliUçaklar Sıkıntılı!

Ali
Pilsan Oyuncak Sol Teker Dönmüyor Sorun Var!

Pilsan OyuncakSol Teker Dönmüyor Sorun Var!

Ahmet
Pilsan 12v Tery Bery Uzaktan Kumanda Çalışmıyor

Pilsan 12v TeryBery Uzaktan Kumanda Çalışmıyor

Cafer
Pilsan Funny Ducks Ördek Oyuncak Bozuk Çıktı!

Pilsan FunnyDucks Ördek Oyuncak Bozuk Çıktı!

Canan