Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Philips 7000 Series Saç Düzleştiricisi Saçımı Yakıyor

17 Nisan 2023 15:04

Philips 7000 series saç düzleştiricisi aldım 3, 4 aydır kullanıyorum en iyisi olsun diye bayağı bir para vererek deneyimlediğim düzleştirici serüvenim kötü sonuçlandı. Başlarda kullanırken bir sıkıntı yok gibiydi sağlıklı saçlarım şimdi yanık bir halde, özellikle ısıtıcı kullandığım bölgeler kaküllerim şu an yanıklardan dolayı kullanılmaz halde. Isı derecesini 170-190 derece civarı kullandım o halde olduğunda bile üst plaklara el değmiyor çok ısınıyor, senelerdir düzleştirici kullandım ilk defa bu kadar saçlarımın koparak kısaldığına şahit oldum. Bitkisel şampuan kullanırım saçlarımı 3 ayda bir boyarım yıprandıran bir rutinim yok o yüzden bu yanıkların sorumlusu bu düzleştiriciden dolayı pişmanlığım çok.

18 Nisan 2023 10:26 (Şikayetten 19 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, 31.07.2023 itibariyle www.sikayetvar.com platformu üzerinden Kişisel Bakım Ürünleri için hizmet vermeyeceğiz. Soru, görüş ve şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Philips Kişisel Bakım Ürünleri Tüketici Danışma Merkezi

Perlay
Perlay

Merhaba, aynı sorunu yaşıyorum ben de. Servise götürdüm, herhangi bir sorun yok dediler ama saçlarımı yaktı, özellikle dediğiniz gibi uçları yoluk yoluk oldu. İade ya da değişim yapmıyor Philips, o kadar para verip böyle bir sonuç gerçekten facia.

Burcu

Maalesef hiç ilgilenmedi marka bir daha ne alırım ne de aldırırım. Bir ton para çöp oldu. Remington marka aldım sorunum çözüldü diyebilirim.

Philips Saç Düzleştirici Saç Uçlarımı Yaktı, İade Kabul Edilmiyor

Sinem
04 Ağustos 2025 03:21
Philips Saç Düzleştirici Saç Uçlarımı Yaktı, İade Kabul Edilmiyor
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Philips Saç Düzleştirici İadesi Reddedildi Mağdur Oldum

Rabia