Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2023 19:24

Philips The One Android TV 4K UHD LED TV 50PUS8807 modelini Arçelik'ten aldım ve ölü piksel vardı. Arçelik gelip baktı ve 11 tane ölü piksel olduğunu onayladı. Değişim yapılacak yani sıfır ürün verileceği söylendi. Daha sonra arayıp Philips ile iletişime geçmem gerektiğini söylediler. Aldığım yerde 16 GB hafızası olduğu belirtilmişti ama ürünün hafızası 5.3 GB çıktı. Destek istiyorum.

24 Aralık 2023 14:56

Yaklaşık 5 hafta önce Arçelik şenay ticaret Gaziantep Karşıyaka eski dülük caddesindeki bayiden Philips TV aldım ama üründe panelte darbe ve içinde ölü piksel çıktı philip aldı ürünü ve değişim kararı verildi bizde bayiye değişim formunu verdik ve değişim kararını başlatacağız dediler 4 hafta geçti üzerinden hala ürünümü vermediler

28 Kasım 2023 10:13 (Şikayetten 14 saat sonra)
28 Kasım 2023 10:15

Ürün elimde kalmaktan korkuyorum açıkçası

24 Aralık 2023 14:53

Şerif
Şerif

Philips ile iletişime geçebilen ürününüz ile ilgili problemi markanın servis ve temsilcisine aktarabilen ne mübarek insansınız. İnsan torpil tanıdık vardır kesin demekten kendini alamıyor kusura bakmayın. Çok daha büyük problemlerimiz varken 15 gündür hanım çoluk çocuk benzer problemleri olan cihazımızın incelenerek mağduriyetimizin giderilmesi için işi gücü bıraktık telefon başındayız.

09 Temmuz 2025 19:36
Philips The One TV Güncelleme Sonrası Siyah Ekran Arızası Ve Destek Talebi