28 Kasım 2024 16:52

Merhaba, Philips Maraton süpürge kullanıyorum ve sürekli duruyor. Lütfen yardımcı olur musunuz? İlk aldığımda sadece başlığını yere bırakınca duruyordu. Şimdi ise süpürürken sürekli duruyor ve bir türlü süpüremiyorum. Bu konu hakkında bana yardımcı olunmasını istiyorum.

02 Aralık 2024 09:57 (Şikayetten 3 gün sonra)

İnayet Hanım/Bey Merhaba, Yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konuyu detaylı bir şekilde ele aldığımızı belirtmek isteriz. En kısa sürede sizi arayarak gerekli bilgilendirmeyi yapacağız. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

02 Aralık 2024 18:00

İnayet Hanım Merhaba, Sizinle paylaştığınız konu hakkında yaptığımız detaylı incelemelerin ardından, sorunun çözüldüğünü memnuniyetle bildiriyoruz. Eğer farklı bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Geri bildiriminiz ve sabrınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

Havana

Süpürgem kendi kendine duruyor ve mavi tek ışık yanıyor sürekli içini de temizledim ama bir türlü olmuyor

PHILIPS Süpürgem Çalışıp Duruyor Hemen

Azize